BLI HÅRMODELL!

Vi trenger alltid hårmodeller til fotoshoots og andre spennende prosjekter, så jeg lagde meg en gruppe på facebook hvor dere kan bli medlemmer!
Her legger jeg ut info om den neste shooten vi skal ha, hvilke modeller jeg trenger og hvilke typer jenter/gutter jeg er på jakt etter.
Spre ordet og bli medlem!
Du bør bo i Bergensområdet da alt kommer til å foregå her.
Og.. du bør være over 18!
Facebooksiden finner du HER 

12 kommentarer
  1. Kan du vise hvilken ghd rettetang du bruker og hvilken du anbefaler?? 🙂
   Jeg trenger en god en, som retter ut håret med en gang på extentions når det er tørt da, for det blir helt krøllete etter jeg har vasket det. Derfor trenger jeg en god en!! Pliis svar 🙂

  2. Hei! Kunne du fortelle meg litt om sexy hair Produktene? Om det er bra og om de anbefales?Jeg har asiatisk tynt svart hår, og har nettopp bestillt meg shampoo,balsam og hårkur fra Healty sexy hair serien. Så jeg lurer på om det er en serie som passer håret mitt, eller om du har noen andre du heller ville anbefalt 🙂 vet virkelig ikke hvilke produkter jeg burde bruke til håret mitt. Og siden håret mitt er veldig tynt, blir det fort slitt, noe som gjør at jeg føler at håret mitt ikk blir noe lenger. Sliter det mindre på håret om jeg setter det opp i en ” dusk” eller hestehale i stede for å la det henge ned? 🙂

  3. Hei Zolvi.
   Jeg har veldig lyst til å bli hårmodell, men er bare 13 år og bor i stavanger.
   p.s Jeg har følt deg på denne bloggen og på youtube siden 2009. Og skal fortsette med det. Tusen takk for alle de fantastisk gode tipsene. Aldrid i hele mitt liv har jeg brukt en shampoo som er kjøpt i butikk, har alltid bare brukt salong shampoo o.s.v. Jeg elsker det du gjør og har syyykt lyst til å bli frisør selv.
   Men….Jeg lurer på en ting også. Hadde farget håret lyst til sommeren som var i fjor. Og det viste seg at den fargen falmen etter noen måneder. Så jeg har da farget håret i en veldig fin brun farge som i serien heter mini color. Den fargen skal tydligvis gjevne seg ut til den naturlige hårfargen min. Som er brunt. Og jeg vet at man skal bruke farge shampoo når man har farget håret, men siden jeg har lyst til å få tilbake den naturlige hårfargen min må jeg da bruke farge- shampoo eller kan jeg bare bruke vanlig shampoo, fra frisør salong selfølgelig.
   Hadde vert veldig fint om du kunne ta med dette litt lille store kommentaren i det neste spørsmål og svar innlegget, eller i en video. video liker jeg best.
   M.V.H SARA din STORE fan. 😀

  4. Hei!
   Du må virkelig ikke slutte å blogge!!
   Jeg lurer påen ting..
   Jeg har ett tynt hår, det har jeg hatt leeenge nå! Men frysøren min ier at jeg kan få det tykkere med en spessiel shampoo, men sa ikke noe mere om det:-( Kan du anbefale en shampoo med en spessiel inngrediens(er) eller noe?
   Jeg kjøpte meg det siste julia-bladet (Der handlet det om hår) Der var det er tips der det sto: For dere som har tynt hår er det lurt å lese i inngrediensene å se om det står Panthenol, det får håret ditt til å bli tykkere…
   skal jeg høre på det eller har du bedre råd??
   Pliis svar snart 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg