NYTT ÅR!


God morgen, kjære lesere!
Håper alle hadde en fin feiring i går og at formen er fin! Vi feiret kvelden med familie og venner-Rita&Yngve.
Spilte spill og preiket om jobb – Har jobbet med Rita på Think for mange år siden og Yngve jobber som selger i Tigi. Han viste meg en del nyheter som dukker opp i salongene om ikke så lenge – GLED DERE!! Jeg gjør i hvertfall. Elsker at merkene fornyer seg, kommer med geniale “must haves” som gjør hverdagen enklere for forbrukerne.  Så, se opp for S factor denne sesongen.

Ellers kommer dagen til å gå til egenpleie med ansiktsmaske fra comfort zone, hårkurene mine er snart tom så her må det kjøpes ny! – I dag skal jeg bruke Loreal sin balsam/kur med fargepigmenter i for å gjøre fargen min hakket kaldere. 
 

Ha en strålende 1 januar – og les gjerne min private blogg her: http://www.zolvi.blogg.no 

7 kommentarer
  1. Hei, Sølvi!
   JEG TRENGER HJELP! I går fikk jeg noe fyrverkeri i hodet og brant meg, og nå har det svidd av hår, som har gjort at jeg har mistet store mengder og har fått et skallet punkt på toppen av hodet.
   Vil håret vokse ut igjen etter denne brannskaden? Den er ikke stor, det er kun en et lite merke, det svir bare litt.
   Kan du være så snill og svare meg her i kommentarfeltet eller på [email protected]
   Er desperat etter svar på dette.
   Ha et fortsatt godt nyttår!

  2. Hei!
   Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med en ting; Håret mitt er “delt i to deler”, den øverste delen er veldig blond(siden det er den som får mest striper når jeg striper det) og den nederste er mørk og ganske gul.
   Jeg syns selv at jeg har veldig gulskjær i håret, og jeg lurer på om du har noen tips til dette? Jeg har prøvd blåshampoo, men da fikk jeg blå striper i den øverste delen… Jeg er usikker på hva jeg skal gjøre. Jeg har langt tykt hår, viss det spiller noen rolle… Håper virkelig du kan hjelpe meg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg