1. Heldigvis har jeg naturlig mørke, så jeg slipper å farge. Men likevel så syntes jeg bustete og så tykke og grove som disse var, hører til i fashion, ikke til vanlig

  2. Hei! Jeg trenger viiiiiiiiiiiiiiirkelig hjelp!!!! Hadde blitt KJEMPEglad om du kunne ha tatt deg tid til å svart meg.
   Jeg hadde kjempetykt og fint hår før, og jeg elsket det. Men de siste månedene har jeg vært inne i en periode hvor jeg har spist relativt lite (dum idè), og det har da ført til at håret mitt har blitt tynnere. Gikk ikke opp for meg før i dag, men ble kjempelei meg og deprimert når jeg fant det ut, har så og si vært på gråten i hele dag. Håret mitt var det eneste som var fint med meg, og det var liksom noe jeg kunne være stolt over. Nå er det bare tynt og STYGT. Så ja, nå lurer jeg på hva jeg kan gjøre for å få det tykkere igjen (skal selvfølgelig spise normalt, tør ikke gjøre noe annet), hvis det i det hele tatt er mulig? Har hørt masse om at B-vitaminer er bra for håret, og vi har ølgjær hjemme (som inneholder B-vitaminer) så jeg vurderer å begynne på det. Men jeg har lest mange plasser at man legger på seg av det? Ja, uansett.. jeg er virkelig DESPERAT! Du er den eneste som kan hjelpe meg, og det hadde betydd alt for meg om du bare kunne ha svart meg. Er virkelig dødsdeprimert nå, har bare lyst å gi opp alt. Det høres kanskje teit ut ja, men håret mitt betyr veldig masse for meg, og det utgjør 90% av selvtilliten min.
   Vil håret mitt bli tykkere om jeg spiser normalt og sunt igjen? Hvilken mat bør jeg få i meg, hjelper det i det hele tatt å spise for å få tykkere hår? Og går det i det hele tatt an å få tykkere hår igjen?
   Vær. så. snill. og. hjelp. meg. Bare svar meg her i kommentarfeltet. DU ER DEN ENESTE SOM KAN HJELPE MEG 🙁

  3. Hei! Lite spm:
   Har veldig lyst og farge håret orange!!! Er det vanlig å gå inn i en frisørsalong og spør etter dette?..
   Jeg har kommunegrått, men stript blondt hår nå.

  4. heeei:) tenker på å bli frisør, men er litt usikker på om jeg skal velge norsk frisørskole eller h2. Hva er egentlig forskjellen?

  5. Kristine: Ja, spis normalt – få i deg nok og riktig næring 😉 B vitaminer kan hjelpe, ja + det finnes noe som heter collagen som du får kjøpt i div frisørsalonger;)

  6. Kristine: Jeg og hadde veldig tykk og fint hår. Men jeg har gjordt den samme tabben som deg, spiste lite og brukte veldig mye stylingprodukter. Det jeg gjorde var å stusse tuppene ( måtte nesten klippe vekk halve håret mitt men det har vært det) og drikke mye vann+melk.. For meg tok det bare en måned fått det reparert igjen. Håper det virker 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg