SPØRSMÅL OG SVAR


Her er et knippe spm og svar fra kommentarfeltet

Hei, lurte bare på om saltvansspray skader på håret, og om de går greit å bruke det hver dag?
stor fan av deg og bloggen din:-) 
Hei, det sliter ikke mer på håret enn en hårspray, selv om det føles trått og tørt. Det er meningen med saltvannssprayen. Bare pass på at du bruker en god shampo, balsam og kur så går det bra!

I den gaven du vant fra MakeUpstore lå det en grå øyenskygge– kan du være så snill og si hva navnet på den er?? 🙂 
Den heter ALEGA   – den er litt grønnere enn grå 😉

Hei Kan du være så snill å gi et lite tips om hvordan krølle håret, på ikke så veldig langt hår? Tusen takk hvis du gjør det, og helst litt kjappt
Bruk en god og varm tang – krøll bare det øverste av håret og lengden, så ser det ut som om du har krøller i alt.

Hei 🙂 Jeg har naturlig fall i håret og har sånne “vipper” eller “krøller” i tuppen. For litt siden kjøpte jeg clips-extentions som var i helt lik farge som håret mitt. Men de var helt rette… det ble så utrolig stygt ! med ett hår på toppen og et annet i bunn! hva kan jeg gjøre? jeg ser at dine extentions er rette.. retter du håret hver dag eller har du naturlig rett? plis svar meg ! 🙂
Mitt hår er natulig helt rett. – Det du kan gjøre er å få dem klipt opp hos en frisør, bruke en krølltang på extensionsene slik at du får litt bevegelse i dem også. 

Hei! Jeg farget håret mitt blondt for et år siden, men ville ha det brunt igjen. Men jeg får sånt grønt skjær i håret, har lyst å ha det litt mahogany farget med litt røt i, men frisøren fikk det ikke til sist gang brukte 1000 kr på det. Kan man gjøre dette hjemme?

Også lurte jeg på om krøllstav er bedre enn hot rollers?
Da går du tilbake til frisøren og hører om hun kan hjelpe deg med dette. Bruker du fargeshampo & balsam? – Det bør du gjøre slik at fargen holder seg finest mulig og over lengre tid. 😉 
Ikke gjør det hjemme, blir det feil kan det være svært vanskelig å rette på det!! 
Krøllstav gir andre krøller en hot rollers. Så, det spørs hva du liker – jeg bruker krøllstav til fest og morro, mens hot rollers til større anledninger;)

Sliter sakser som ikke er kjøpt i salong på håret?
Hm, da lurer jeg på hvor du har kjøpt dem og hvorfor..  😉 – Frisørene bruker sakser som koster flere tusen kroner. Det er flere grunner til dette og jeg anbefaler deg å heller gå til frisøren for å klippe håret ditt. 

Hvordan frisyrer kler vi med firkantet ansiktsform?
Myke linjer mot ansiktet, skrålugg, du kan bruke volum på krona – og evt bølger og krøller i lengdene. Prøv å få et softere uttrykk mot det ovale. 

Hvilken shampoo og balsam vil du anbefale til meg som har farget blondt, ganske slitt, tynt hår?
Lyst eller mørkt? Fargeshampo for tynne hår, volum med protein . -Prøv kerastase!

jeg lurte bare på noe. har veldig lyst å farge håret i to brune nyanser – en lys og en mørk. men var usikker på om jeg skulle ha stor forskjell på fargene eller om de skulle være omtrent like nesten. derfor lurte jeg på hva du syns? 🙂 sånn uten å måtte gå til frisør for å høre hva de anbefaler og hudtype, hårtype osvosv. men bare hva du syns er finest 🙂 og om du kanskje kan anbefale noen farger som passer godt ilag? 🙂
Selv liker jeg godt ton i ton farger. Farger som går godt sammen! Liker for eksempel en 6`er sammen med en 7`er og en 8`er. Det er også fargene jeg selv har i håret. 

  1. Hei.
   Jeg har farget håret mitt brunt, også lurte jeg på hvorlang tid det tar hvis du skal stripe/farge det lyst igjen? Har prøvd og stripe det lyst hos friøren en gang, men da ble det mer gulskjær enn blondt/lysere så jeg farget tilbake til brunt/mørk brunt.
   Så hva skal jeg evt gjøre for at det ikke blir gulskjær og hvor lang tid cirka tar prosessen ?

  2. hei jeg har et sterkt skille når jeg skal legge luggen bak så kommer skille bare fram hva skal jeg gjøre har du noen tips ? 🙂

  3. Ida: Vanskelig å si, kommer an på farger du velger, kvaliteten på håret nå og etterpå. Vanligvis går det greit – stripe 2-4 ganger med en mild blanding som frisøren fixer;)
   Emma: Prøv å tupere luggen før du legger den bak!
   Hjerteformet ansikt: Prøv noe med mer volum nede ved det smaleste partiet. Evt fall/bølger -oppklipte lengder som skaper liv her og mer rolig å¨toppen hvor det er bredest. Skrålugg/sideskill kan også dempe denne formen.

  4. men jeg har et hår som e veldig mykt å når jeg tuperer den går tuperingen bare ned igjen hjelper det med saltvanspray ? 🙂

  5. Hei Sølvi!
   Har snakket med flere frisører + fastlege om dette, men føler ikke jeg får noen gode svar. Jeg har langt hår, med tynne/fine hårstrå. Håret brekker lett, spesielt på venstre side- fra hårfestet ved pannen og bakover (ca.5cm). Det er lite hår der, og det som er der er kort og tynt. Jeg er 25 år og er frisk og rask. Hva kan jeg gjøre? Det ser ut til at dette blir værre med årene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg