Spørsmål og svar


Modell: Lovise
Hår og styling: Sølvi Bjørnevoll
Makeup: Ina Stensland
Foto: Hanne Olsen

Her er et knippe spørsmål med svar fra kommentarfeltet denne uken

Hva gjør den saltvannssprayen? fint om du svarer, for du bruker den i så mange videoer!!:)
Den gir tekstur, hold, volum uten å bli for stiv! Fantastisk å bruke i alle hårtyper.

Hei ,jeg har et spørsmål kan man få fettete hår av å bade mye i basseng ?
Du bør bruke en renseshampo 1 -2 ganger i uken for å få bort klor og div produktoppbygging som kan ligge i hår/hodebunn. Da skal du se det blir orden i sakene 😉

Kan du ikke lage videoer om sminke snart? 🙂
Hmm, kanskje det.. 😉

Har et lite hårspørsmål som jeg håper du kan hjelpe med. I det siste blir håret mitt utrolig fort “skittent” (fettete). Om jeg vasker det en morgen, ser det skittent ut dagen etterpå. Føler ikke det er så smart å vaske håret hver dag, selv om jeg dusjer.

Har du tips om god shampo og balsam, eventuelt noe annet ? 🙂

Ønsker også mer volum i håret. Det er langt og tynt
Bruk volum-shampo , balsam og kur. Dette løfter håret fra bunnen. Føn det tørt i bunn før du løper ut døren, avslutt hårvasken med kaldt vann, ikke massere hodebunnen for mye, -heller ikke ta i håret hele tiden, dette stimulerer talgrpoduksjonen. Kerastase har også mange gode shampoer for hodebunnen.

Hei! 🙂 Kan du anbefale en krølltang? og evt ha med bilder av hvordan krøllene blir? Vil ha store krøller! 🙂
Jeg elsker warehouse sin curl-wand! Min favoritt akkurat nå;)

hvor har du kjøpt den hånden med ringer på ? 🙂
Jeg fikk den til bursdag av storesøster;) Aner ikke..

jeg har et lite spørsmål til deg. Jeg har litt mørkt brunt hår, og nå har jeg bestemt meg for at jeg vil farge det blondt! 🙂 Men så er jeg veldig redd for at det skal bli gult. ( Skal bleke det hjemme forresten) Så da lurte jeg på hvordan jeg kan farge håret mitt litt platina blondt uten at det blir gult? Hva slaks farge burde jeg bruke og burde jeg bruke noen produkter som gjør at fargen holder og ikke blir skadet såååå mye? Pliiis svar 🙂
IKKE farge det hjemme! Det blir mest sannsynlig gult, ujevnt og slitt. 🙁

8 kommentarer
  1. Jeg vill ha tilbake den gammle hår fargen min, så jeg vill ta avfarging, men noen frysører sier at det er veldig strerkt å at det er sterkere enn hårfarge og bleking, mens andre sier at det ikke er sterkt i det hele tatt. Hva er sant, hvordan er et egentlig ? håper du gidder å svare meg, er skikkelig i tvil :)))

  2. Lurte på det er veldig forskjell på å bruke krølltang uten å bruke “Klampen”, mne bare surre håret rundt, og å bruke krøllstav? er det såpass stor forskjell at jeg burde invistere i en krøllstav? kan du evt vise forskjellen?:)

  3. hei. jeg lurer på en ting som jeg håper du kan svare på! jeg har egentlig blondt hår men farget det mørkebrundt for 1 år siden. jeg vil så gjerne ha blondt igjen men har veldig veldig lust på langt å friskt hår. så hvis jeg farger det blondt hos frisøren om jeg får veldig slitt hår å må kluppe det kortere eller gult hår da ? jeg har virkelig ikke lust på gult å slitt hår å håper du kan svare meg på dette! <3 digger bloggen din forresten!

  4. Hei 🙂 vært bleket håret i 5 år, ble mørk for første gang i september. Problemet er ikke at håret ryker nede ved tuppene, men OPPE i bunn. Må jeg gå rundt med piggsveis til det vokser ut igjen eller er det noe man kan gjøre? Hadde det vært i tuppene kunne jeg jo bare satt på extensions…

  5. Hei. Jeg har hørt at om man klipper håret ca hver 6-8 uke vil håret vokse fortere, men jeg føler bare at håret mitt ikke vokser noe særlig og det føles veldig tynt. Har alltid hatt ett tykt hår, selv etter permanent og tilbake farging fra brunt til min egen blonde hårfarge. Har du noen tips til at håret kan bli litt som det var før? Burde jeg klippe det sjeldnere, bytte shampoo/balsam, kure det med en spesiell kur osv.. Vil ha tilbake det tykke håret mitt!! Håper på svar!! =)

  6. Kjøpte meg en hårfarge på europris (av alt) for en stund siden! Men er litt redd for å bruke den! Det er en superlys blond farge, men vet det er dårligere kvalitet! Går det an å bruke den? Vet at den kanskje ikke varer så lenge og at man kan få sprøtt hår osv. Men blir litt redd om håret skulle falle av! Men så tenker jeg at de hadde ikke hatt lov å selge den om den var såå skadelig! ???

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg