1. Fint bilde<3 Men siden du er frisør, trenger jeg et lite tips... Du skjønner, jeg er en blondine, og har blå grønne øyne, og jeg skal farge håret.... hadde jeg kledd brunt hår tror du?

  2. Hei! Jeg er i midten av 20 – åra og har slitt med grått hår i mange år allerede. Nå er det slik at jeg jo da farger håret, men fargen “sklir” av de grå hårene bare etter ett par dager. Utrolig irriterende. Har prøvd mange frisører, hjemmefarging osv. noen frisører har vært inne på “glasshår” men det er ingen som har klart å gjøre noe med det. Har du noen tips? Som sagt så er det så utrolig kjedelig å farge håret å føle seg fin den ene dagen, mens etter en hårvask så er alt forgjeves. En annen ting er at håret blir utrolig for fett. Kan vaske det på morgenen,mens på kvelden igjen føles det fett.
   Håper du kanskje har noen tips å komme med 🙂

  3. Hei, dette er litt off topic, men jeg lurte på en ting. jeg vurdere å kjøpe meg sånn osis dust it for å få litt mer volum i håret. jeg har hørt at de som er blond får lysere hår av det, får man det hvis man har mørkt hår også?

  4. Hei! Jeg lurer veldig på om du kan vise noen bob frisyre, og si hvilken
   bob frisyresom passer til den anskiktsformen.
   Jeg lurer også på om du kan anbefalenoen tørr shampoer.
   Tusen takk 🙂

  5. Hei! Fint bilde 🙂 Har et spørsmål som jeg håper jeg kan få et bra svar på.
   Jeg har krøller, mer korketrekkere. Skjønner selvfølgelig at jeg må rette det ut for og få det helt rett.
   Men finnes det noen ordentlige produkter, eller noe man kan gjøre hos en salong, for at det kan holde seg rett i en ukes tid? For sjampo, som skal gi meg rett hår.. Let’s face it. Det virker ikke, uansett pris! Hehe 🙂

  6. Heeei! jeg en jente på 15 bor i bergen og nærbø vi holder på med noe skole prosjekt, og har veldig lyst å prate litt med deg om det hadde vert mulig, kunne du kontanktet meg ? : )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg