SPØRSMÅL OG SVAR!


Modell: Linn Iren Hodneland
Hår og styling: Sølvi Bjørnevoll
Makeup: Ina Stensland
Foto: Hanne Olsen – Fantastiske fotografen vår!!

Vakre veninna mi, Linn som jeg får klippe akkurat som jeg selv ønsker! Fantastisk! Bor du i Bergen og er med på det meste, send meg en mail – trenger freshe, tøffe jenter til foto i fremtiden;)

elsker bloggen din!
kan du komme meed flere sånne videoer av frisyrer og festfrisyrer?
har lært masse av det
Ja, prøver å lage lage flere til dere, men det ligger altså 177 videoer på youtube.com 😉

g bare lurer på en ting.. hvorfor selger Nille noen av disse produktene? Jeg trodde det var kun frisørene som solgte dem jeg
Ja, nå er det sånn at de som selger Loreal her i Norge ikke kan si om dette er ekte Loreal produkter eller kopi. – Om de er utgått eller ikke.. Så , jeg hadde nok kjøpt hos frisør for å være helt sikker.

Hei! Jeg leste et innlegg du hadde for en stund siden ang brazilian frizz out eller noe i den duren? Ihvertfall sånn anti-perm som gjerne varte en liten stund. Så jeg lurte på om du visste om noen leverandører som fører dette? vil prøve det ut i salongen jeg jobber i og på mitt hår. Ellers har du en flott blogg jeg leser nesten hver dag og fåt inspirasjon til meg og selv og kundene mine!=)
Det het straight and shine. Aner ikke hvem som fører det nå – husker det var Goldwell tidligere i hvertfall;)
Kjempegøy at du får inspirasjon fra bloggen 😉 Sånt er veldig stas å høre fra en frisør!

Hei, for noen uker siden kjøpte jeg en hår kur i en frisørsalong. Den er veldig bra, men det står at man bare skal ha den i håret i 3 min, og jeg lurte på om det skader håret om jeg har den i lenger?
Absolut ikke, det har jeg i hvertfall aldri hørt om før 😉

Hei, jeg har et problem jeg håper du kunne hjelpe meg med. Jeg har veldig fet hodebund men veldig tørre lengder. Jeg har prøvd mange hårkurer og fuktighetsgivere, men de funker dårlig. Vet du om noe som kan hjelpe og som heller ikke er ekstremt dyrt?
Kerastase har veldig mange gode hodebunns-shampoer og behandlinger! Stikk innom en salong for å høre hva de kan anbefale. Evt bruke en shamo for fet hodebunn og kur til lengdene. – Avslutte vasken med kaldt vann, bruke volumprodukter for å løfte håret fra hodebunnen, ikke ta i håret for mye, dette stimulerer talgkjertlene.

Siden du har lyst mørkt/mørkere hår nå og hadde blondt før lurer jeg bare på hvem farger du brukte til de brune stripene, tok du bare fler og fler mørke striper etter hvert eller tok du forskjellige brune nyanser?
Jeg tok faktisk bare en minicolor over det hele 😉 – Enkelt og effektfult! Brukte 7/73 under og 8/37 + 9/38 på håret oppå. Fargene glir kjempefint i hverandre og stripene synes gjennom (fargen blir som en tynn strømpebukse) – Vaskes ut litt etter litt, men bruker fargebevarende produkter for å holde den lengst mulig.  Mørkere til høst /vinter- føles godt!

Hei, jeg lurer på om du kan lage en eller flere juleball hår med krøllstaven din? har kjøpt krøllstaven også skal jeg på juleball men er ikke sikker på hvordan jeg skal ha det. kan du være så snill å hjelpe meg så fort som mulig?
Pc. bra blogg og nyttige tips du har 🙂
Det kan jeg nok- se også www.zolvi.blogg.no  der har jeg flettet luggen og brukt krøllstaven på lengdene.

Hva koster antipermanent som varer? Og hvor lenge varer den ca?
Det spørs på lengde og mengde hår, hvilket merke du bruker og tilstanden til håret. Dette må du nesten spørre om i en frisørsalong som kan se deg 😉 – En antipermanent varer til det vokser ut.

Hvem leverandør er det som har hair talk? 🙂
RUHS 😉 Hair talk er fantastisk! 

7 kommentarer
  1. Hei! Jeg har et spørsmål. Jeg gikk fra og være mørk brunette, til blond på 1 mnd. Jeg stripet det 4 ganger og helfarget det 2 ganger(hjemmefarging..fyfy, jeg vet) men nå har det seg sånn at jeg savner mitt mørkebrune hår.. Så jeg tenkte å kjøpe clip-on extensions i mørkebrunt, å dra til frisøren og spørre om de kan farge håret mitt i likens farge, og klippe håret mitt slik at det blander seg mere naturlig med extensionet, kan frisørene gjøre dette,selv om jeg har hjemmefarget det ekstremt mye denne siste måneden? Setter stor pris på om du svarer, er litt clueless nå..

  2. Hei:) Vet du hvor i Bergen man kan ta vippeextensions? I så fall har du noen anbefalinger, vurderer å gjøre dette, og vil ha best mulig resultat;)

  3. Heisann! 🙂 Jeg vet du har skrevet om straight and shine før, men kan du komme med eksempler(s langt det er mulig) på¨hårtyper (med tanke på slitasje, ol) med bilder og litt tekst med hva du har erfaring med. Jeg har litt slitt hår som har blitt bleket, det er tykke hårstrå (hestehår!!!). Vil ikke ødlegge håret mer enn det det allerede er. Prøver å kure det blankt ,men det gir ingen resultat.
   Takk på forhånd.
   Mvh. Ingrid Elise!

  4. Hei! Jeg har to spørsmål jeg håper du kan svare på;
   Jeg har tjukt, langt hår med mye fall i, og jeg vil kjøpe en ny rettetang, kan du anbefale meg en? Er GHD-rettetang den beste?
   Og jeg har nokså slitt hår nå, men jeg vil helst ikke klippe det, for jeg vil ha langt hår og hver gang jeg klipper håret føler jeg frisørene klipper for mye. Er det velig viktig og klippe håret regelmessig? 🙂

  5. hei !
   jeg tror du har skrevet om det før men vet du om en krem eller noe som hemmer hårveks, som man f.eks kan bruke etter man har shavet leggene?? og hvor kan man finne det ??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg