FØNE HÅRET RIKTIG!


Føner du håret med rette produkter, beskyttelse og børste vil det holde i flere dager. Her er noen tips (video kommer)

Bruk varmebeskyttelse + et skum, for eksepmel dette fra GHD som inneholder varmebeskyttelse!! Ha i håndkletørt hår og føne med fingrene før du bruker børste.
– VIKTIG: Fortørke håret til ca 70% før du begynner med børste. Føne med hendene – få ut mest mulig vann & fukt.
– Dele opp håret i passelige deler før du trekker børsten gjennom. Denne børsten er fra GHD og er fantastisk og holde + bruke.
– Rull håret i børsten og føne nedover langs skjellaget.
– Tørke passeen nederst helt før du går videre. Rulle børsten slik at du får en vipp innover eller utover på håret. La håret bli kaldt før du går videre. Omformingen av håret skjer når håret er nesten helt tørt.

VIKTIG

Ikke ha for høy temperatur på føneren. Dette kan skade håret. Pass også på avstanden mellom føner og hår. Det skal ikke lukte svidd.

Det som skjer når vi bruker vann og varme : Vi løser opp hydrogenbindingene i håret med vann. Vi lukker de nye bindingene i den formen vi ønsker- med børste evt fønbørste, tang ol.

Prouktene er sponset av coverbrands.no

6 kommentarer
  1. Hei, jeg lurer på om du kan lage en eller flere juleball hår med krøllstaven din? har kjøpt krøllstaven også skal jeg på juleball men er ikke sikker på hvordan jeg skal ha det. kan du være så snill å hjelpe meg så fort som mulig?
   Pc. bra blogg og nyttige tips du har 🙂

  2. hei:-) jeg lurer på hva din mening om lee stafford sine produkter er? har kjøpt en kur som de sier at håre skall våkse fortere av, er det sant?

  3. Siden du har lyst mørkt/mørkere hår nå og hadde blondt før lurer jeg bare på hvem farger du brukte til de brune stripene, tok du bare fler og fler mørke striper etter hvert eller tok du forskjellige brune nyanser?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg