Spørsmål og svar


Foto: Hanne Olsen
Hår & Styling : Sølvi Bjørnevoll
Makeup: Ina stensland

Her kommer noen spørsmål og svar fra kommentarfeltet.

Jeg har fått endel sår i hodebunnen som jeg ikke klarer å la være å pelle bort skorpene på! jeg har alltid slitt med flass, men når jeg har endelig funnet en shampo som ikke gir meg flass, får jeg sår istedenfor… har du noen løsninger?
Hm, dette bør du få en frisør til å se på. Kan godt hende du bør bytte shampo + bruke en behandling i tillegg (en kur, eller et leave in serum til hodebunnen)

Hvor får jeg kjøpt Fake bake sprayen som du kan vaske av?
Nikita, hair shop  www.beautykick.no

Hvor jobber du når du ikke jobber på skolen?
Think hairwear, avd. fløybanen
www.thinkhairwear.no

Hvor mye koster det å sette hair talk extensions på Norsk frisør og hudpleieskole Bergen av lærlinger? og må jeg eventuelt bestille extensionene selv fra nettet?
Dette må du gjøre i salong. Think hairwear , for eksempel. Du får ikke bestilt dette håret på nett nei. 😉

Kan du lage videoblogg av den fine fletta med 4 deler?
Det skal ligge en video på youtube som jeg har laget 😉

Vet du om at F.A.S.T shampoo og balsam virker? jeg har hørt en god del om det, men er litt usikker… En frisør som jeg kjenner sa at det virker og jeg har vurdert å kjøpe det, burde jeg gjøre det? Kan du ikke væær så snill å svare på det på spørsmålsrunden? jeg trenger virkelig svar!
Jeg vet vi selger mye av den på Think, men jeg har ikke prøvd den selv. 😉

er det mulig å kjøpe hair talk på nettet?
Nei

Jeg lurer på om du har hørt om egg og oljekuren?
Du blander ett egg med olje og lar det virke i håret i noen timer. Så tar du i shampoo før du skyller det ut med vann. Er dette bra for håret? Håret mitt blir veldig glatt etterpå, men også liitt flokete. Er det egentlig så bra som det virker?
Jeg har ikke prøvd dette selv, mener det er bedre med en kur som er spesielt laget for å reparere, løse floker, pleie hodebunn og skjellaget + lettere å få ut av håret og den lukter godt 😉 Kjenner ikke noen frisører – eller mennesker som kan mye om hår som bruker å gjøre dette 😉

Hei!
Hvor kan man få kjøpt MAC-produkter (hvilke butikker liksom)?
Ha en fin helg
Glassmagasinet i Oslo (Mac-avdelingen) – På kløverhuset i Bergen , -så vet jeg ikke hvor du finner det i de andre byene. Men, de har egne mac-butikker. 😉

Hei, har du tips til produkter som kan hjelpe meg med flokene i håret mitt. Har skulderlangt hår som floker seg lett.
Balsamspray, kur, fuktighet, olje. Sjekk ut tipsene om vinterhår- kurer til tørre hår osv;)

Husk at jentene på frisørskolen ønsker å klippe/farge masse nå før eksamenstid. Her har dere bloggen deres http://www.frisorspirene.blogg.no – ring oss for å bestille time 55310223 Hverdager 09-16.

 

 

 

 

 

12 kommentarer
  1. Til deg som lurte på hvor du kan kjøpe mac i tillegg til de sølvi sa er det en mac butikk i 1.etasje på trondheim torg og en i 1.etasje på oslo city 🙂

  2. Hei 🙂 Lurer litt angående hårbrster, hvilken type en burde bruke, om det har noe å si på kvaliteten på de og hvor evt å kjøpe noen bra? 🙂 Ellers takk for mange supre tips! 😀

  3. Hei! Jeg har tjukt, bølgete og ganske langt hår. Åssen rettetang tror du er den beste for meg? Har tenkt på GHD-rettetang, tror du det er den beste?

  4. Hallo 🙂 Jeg har mange “babyhår” som blir krøllete, frisser seg og stikker ut alle veier når det er fuktig luft! (Noe som det er ofte der jeg bor) Det er spesielt foran, med panna. Jeg har fall i håret, og gjør egentlig ikke så mye med det, bare har i litt hårolje i tuppene etter jeg har dusjet. Har du noe tips til hva slags produkter jeg kan bruke for og ikke få det til og frisse seg?

  5. Hei 🙂
   Jeg har nettopp kjøpt to store flasker med tigi bed hed repair…
   Og jeg har alltid trodd at de er veldig gode, men er de så bra som frisører skal ha det til eller er det oppskrytt?

  6. Hei, for noen uker siden kjøpte jeg en hår kur i en frisørsalong. Den er veldig bra, men det står at man bare skal ha den i håret i 3 min, og jeg lurte på om det skader håret om jeg har den i lenger?

  7. Hei! Nå er det snart juleball og jeg skal være med for første gang og jeg lurte på om du kunne lage en video med at du kan krølle håre(med valig krøltang) eller noe jeg kan gjøre med lugen min med krølene i, den er veldig lang.Det er heller ikke lett å få volum for jeg har veldig glatt hår. Det hadde vert veldig fint om du kunne gjort det. Og det er veldig bra blogg du skriver:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg