Ny behandlingsplan!


Klar for ny runde hos wahwah skin trim studio nå som vinteren er på vei. Jeg vil gå vinteren i møte med en sunn, frisk hud som gløder!!
Har booket meg ny time for utklemming og ansiktsbehandling i slutten av mnd. Til da skal jeg være flink å bruke nattproduktene mine + øyemaske slik at jeg ikke ser så trett ut om morningene, hehe.

Inni pakken her ligger der eye-patch som skal legges under og over øyet i ca 10min. Deilig!!

innlegg i sammarbeid med wahwah skin trim studio

  1. hei! jeg lurer på om du har noen tips for shampoo’er som funker bra til naturlig krøllete blondt hår? jeg har prøvd Redken Fresh Curls (tror den heter det), men da bynner jeg bare å klø i hodebunnen. Jeg har også prøvd Kms California Curl up, denne er helt ok men føler ikke at den hjelper noe i det hele tatt. så om du har noen tips hadde jeg blitt veeldig glad!

  2. Har du prøvd WEN haircare sine hårprodukter og er de virkelig så gode som det sies de skal være? Jeg har selv prøvd WEN sine produkter oss en venn av meg (en gang), men jeg måtte bruke en god mengde for å få det sånn de sier håret skal være. Kan du svare på dette neste spørsmålsrunde?

  3. hei! jeg gikk design og håndtverk, så 1 år med frisør, så 1 år påbygg og nå går jeg på lærerhøyskolen. Men jeg har funnet ut at læreryrket ikke er noe for meg, og jeg vil tilbake til frisøryrket. Jeg skal søke lærlingplasser til uken igjen, men familie og venner er skeptisk til frisøryrket, og synes heller jeg burde fortsette på lærerutdanningen. For å kunne klare å ta dette valget må jeg høre så mye positivt jeg klarer og frisøryrket, og er det så dårlig betalt som alle skal ha det til? jeg må jo tenke på fremtiden.

  4. jeg går på frisørlinjen nå, og din blogg er til stor inspirasjon 🙂 min søster, Helene, jobber på wahwah. du må prøve henne en gang 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg