Derfor trenger håret fukt!

Derfor trenger håret fukt
Det er slettes ikke bare om sommeren at håret får gjennomgå av værskiftet, også vinteren tærer på lokkene. Det forteller Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll.

– Hodebunnen kan bli tørr, akkurat som huden vår. Den må pleies! Det er stor forskjell på håret fra person til person, noen merker store forandinger, andre liten. Typisk for vinteren er at håret føles elektrisk, tørt og sprøtt, forteller Sølvi.

Les resten av artikkelen her på kvinneguiden.no

9 kommentarer
  1. heisann, du eg har masse striper i håret mitt, brune og blånne men mest blånne. har hatt blånt hår hele livet og lurte på om eg kan farge det brunt med en gang eller blir det for stor overgang.. Eller om eg bare skal ta mest brunne striper i og litt lyse sånn at det blir litt liv i det..
   Fast leser her og, digger bloggen din! 😀

  2. heisann 🙂
   eg har brune og lyse striper i håret mitt, men mest lyse. Har vert blånn hele livet. eg skal snart til fresøren no og lurte på om eg skulle farge håret mitt brunt, eller blir det for fort oergang sånn at det blit et shock.. Eller skal eg sripe håret med brune og lyse striper med mest brune og litt lyse sånn at det blir litt liv i det??
   Fast leser digger bloggen din! 😀

  3. Er det bra for håret å lage hjemmelaget hårkur med egg, solsikkeolje og agurk osv.? Noen sier dette er helt perfekt, så kommer noen andre å sier det sliter og ødelegger hodebunnen! Hva skal jeg tro?
   Hvis dette ikke sliter blir jeg veldig glad, og kommer til å bruke dette noen ganger! Har du tips til kurer du kan lage hjemme for tørt og slitt hår?
   Takk <3

  4. Hei! Lurte på om du kunne anbefale en renseshampoo? Er ute etter noe som kunne fjerne restene av hårpudder etter en lørdagskveld, hehe 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg