1. Hei. Jeg har veldig slitt hår og pleier å klippe av de hårstråene jeg ser er slitte med saks som ikke er kjøpt i salong. Har ikke råd til å gå til frisør så derfor gjør jeg dette selv. Men nå har jeg hørt at sakser som ikke er fra salong sliter på håret. Stemmer det?
   Håper virkelig du kan svare meg på dette så jeg ikke sliter mitt slitte hår enda mer når jeg tror det blir bedre!
   Hilsen meg

  2. Hei! Jeg vet du jobber med hår osv, men spør allikevell om du bruker selvbruning, tar solarium eller lignende? Og viss du gjør det, hvilke produkt bruker du?

  3. Hei, jeg lurer på om du kan anbefale noen tørrsjampooer? Jeg får veldig fett hår og orker ikke vaske håret så veeldig ofte. Men det jeg også lurer på er om tørrsjampooen tar vekk det som er fett i håret? Er det lurt å bruke tørrsjampoo som et alternativ i steden for å vaske håret?

  4. Hei! Før elsker jeg virkelig bloggen din, fordi du var til så stor inspirasjon for med!! Jeg savner lørdagstipsene dine, kan du ikke fortsette meg det? Du legger bare ut de samme nå, og det er så kjedelig for jeg har sett de (og brukt de!) altfor mange ganger allerede 😉 God helg! 🙂

  5. Hei Sølvi! Jeg brukte et bilde av deg som inspirason til rocka brudesminke idag 🙂 Jeg går hudepleieskolen i Bodø og vi har hatt make-up kurs med Trine Elden hele denne uka, kjempe spennende!:)

  6. hei 😀 Jeg digger bloggen din og har lest den i mange år!
   siden vi skal ha 10. klasse juleball i desember så lurte jeg på om du kunne lage et innlegg med litt inspo til juleball?
   Jeg har ingen anelse om hvordan håret mitt skal være :-s

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg