TIPS TIL Å FÅ VOLUM!


Føne håret med varmebeskyttelse og litt volumskum, saltvannsspray eller krem. Føne det helt tørt før du ruller opp toppen med noen vanlige hårruller. Jeg ønsker meg en størrelse større til neste gang;) Dette er borrelås-ruller som enkelt henger i håret uten noe ekstra.
Ruller bare opp toppen og lar det stå i mens jeg sminker meg. Ca 15 min.

Resultatet blir superfint og du får volum som holder!

– Pass på at tuppene også blir rullet fint inn når du setter i hårrullene.
– Rulle håret samme vei og ikke la det bli noe “heng” på håret når du ruller. Se at det er stramt på rullen.

Vips-
Volum, lett fall i tuppene og deilig, mykt hår!!

Vet dere savner videoene mine, de kommer.. Men akkurat nå er det mye jobb med skole og studier, så jeg skal prøve å få til noe i helgene evt..
😉 Takker for at dere leser bloggen og alle hyggelige kommentarer dere legger igjen!

11 kommentarer
  1. Hallo, har sendt deg en mail ville bare at du skulle vite det og håper på at jeg får et svar på det jeg skriv til deg på mail :))
   sutix . blogg . no

  2. Heisann! 🙂
   Jeg har et spørsmål, noe jeg lurer veldig på..
   Jeg har et slags mål for dette året- å farge håret mitt blått eller rødt.. Jeg har mørkeblondt hår, det er helt ubehandlet. Har aldri farget eller stripet det, bare klippet og stylet..
   Jeg skal bruke semi permanent farge, har heller ikke planer om å bleke det først, siden jeg vil ikke at dette skal gå ut over min naturlige hårfarge.. Det jeg egentlig lurer på er om håret mitt kommer til å ta opp noe av fargen permanent?
   Går all fargen ut igjenn?
   Har du en eventuell anbefaling, eller er det ett fett og at jeg bare kan bestille på feks Superkul?
   Hadde satt utrolig stor pris på svar!
   Digger bloggen og Youtube channelen din 😀
   Ønsker deg en herlig dag videre ; D

  3. Vi som skal takke for en super blogg, og nok et godt tips 🙂
   Lurte på om du kunne svare på et spm, vet du er frisør, men virker som du har en del greie på hudpleie også, og det jeg lurer på er ganske basic. Hvilke produkter bør være med i den daglige ansiktspleien, hvilken rekkefølge skal dem på og hvilke skal skylles av igjen?

  4. Hei, jeg lurte på om du kunne laget ett innlegg om trender for brunt hår, altså forskjellige hårfarger som er populært, å fint!
   selv har jeg sånn mellombrunt hår, å striper i hele håret me blondt å mørke brune striper, men synes det begynner å bli kjedelig.
   Heldig er jeg som har søster som frisør, men du er som ett forbilde for meg innen hår, om du skjønner, haha.
   Du er jo sinnsykt flink da! men jeg planlegger å farge det, men usikker på om jeg skal farge det helt medium brunt, eller om jeg skal sette flere mørkebrune striper? tips!?

  5. kult <3 vil du gå inn på bloggen min?? Vi blogger om neglakk<3 hadde betydd veldig mye hvis du hadde spurt folk om å lese den, men hvis du ikke liker den trenger du ikke <3<3
   Elsker bloggen din<3
   Er en fast leser<3

  6. Kunne du laget en video hvor du viser hvordan du gjør dette med de rullene? Har prøvd sånne ruller før, men var vanskelig å få ut – satt liksom bare fast i håret, så det ble bare rufsete..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg