NYTT I SKAPET!


Kjøpte Armani sin foundation da jeg var i London og jeg er såååå begeistret!!
Den er så god;)
Smelter perfekt inn i huden , jevner ut små ujevnheter i fargene og gjør huden plettfri! Den kostet ca 300 kr på Selfridges, hvor de også hjalp meg med å finne farge.

Har dere prøvd noe av makeupen fra Armani?

– gammelt bilde, – dere ser at ringen min fremdeles levde 🙁

9 kommentarer
  1. Lurte på om du hadde noen tips til hvordan man kan se ut på håret på et juleball 😀 ? er en jente med ganske masse krøller. Liker bloggen utrolig godt!

  2. Hei, jeg elsker bloggen din å har fulgt den i omtrent to år! Bortsett fra når du slutta en periode.. Men jeg har et lite spørsmål til deg. Jeg har litt mørkt brunt hår, og nå har jeg bestemt meg for at jeg vil farge det blondt! 🙂 Men så er jeg veldig redd for at det skal bli gult. ( Skal bleke det hjemme forresten) Så da lurte jeg på hvordan jeg kan farge håret mitt litt platina blondt uten at det blir gult? Hva slaks farge burde jeg bruke og burde jeg bruke noen produkter som gjør at fargen holder og ikke blir skadet såååå mye? Pliiis svar 🙂

  3. Hei! 🙂 Kan du anbefale en krølltang? og evt ha med bilder av hvordan krøllene blir? Vil ha store krøller! 🙂

  4. Hei!
   Vil skryte av bloggen din. Er ofte innpå bloggen og leser de nye innleggene dine, og de inspirerer meg mye.
   Men det er en ting jeg lurer på.. Jeg hadde en gang langt hår, men måtte klippe ca 30 cm av håret siden det var så slitt. Jeg ønsker at håret mitt skal vokse fort ut igjen. Finnes det noen hårprodukter som får håret til å vokse fortere ut? Jeg har brukt Nikita sin shampoo og conditioner i det siste i stedet for produkter i dagligvarebutikker. Har du noen tips til ulike hårprodukter som ikke gjør håret så veldig slitt og får håre til å vokse fortere?
   Håper på svar 🙂
   ~ Cathrine

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg