Spørsmål og svar


Foto: Hanne Olsen
Modell: Elisabeth Moss
Makeup&hår: Sølvi

ei! selv er jeg også veldig fornøyd med mac sinde øyenskygger! men sliter litt med å finne den perfekte besje skyggen. Har du en du andbefaler? De har så mange, så det er så vanskelig å velge en!
De har mange fine, jeg kjøpte en som var 2delt. Mineralskygge, mener jeg..  Det går ikke an å lese av navnet på den lengre;) Men, stikk innom en mac butikk og spør om de kan hjelpe deg med å finne en fin beige!

Veldig fin øyenskygge, men det var antrekket ditt som frelste meg. Gud så lekkert! Hvor er det fra og er det mulig for meg i trondheim å få tak i? klem
Kjolen er kjøpt i London på French connection. 😉

kan du anbefale Loreal sin nye Repair-serie? Har du prøvd den?:)
Har ikke prøvd den selv enda, men den får mye skryt av frisørene på salongen hvor jeg jobber!!

Det er en ting jeg bare måå ha svar på, men jeg har ikke peiling på hvem jeg skal spørre. Kan man utdanne seg som frisør, sminkør og negledesigner og jobbe med alle de tre tingene samtidig? Og får man da høyere lønn enn om man bare jobber som frisør? Får man liksom lønn for alle tre yrkene, når man har alt i en og samme salong? Foreksempel at man har en kunde til sminke først, så en kunde til frisør, og så en som skal legge negler?
Det spørs hvor du får jobb og hvilke villkår du har der. Vanligvis får ikke en makeupartist og frisør mer i lønn enn en som er frisør. Men, har du flere ting på cv`en og du kan variere jobben din, vil du kunne sjonglere litt på kundene for å få en mest mulig effektiv dag. Jobber du på provisjon vil jo dette være bra for deg;)

hei! hvet du om noen tips for å få håre til å vokse fortere?
og ikke ett innlegg med spørsmål og svar uten dette spørsmålet — 😉
Det finnes ingen snarveier her. Spis sunt, bruk gode produkter..

Hei. Fin blogg du har. Jeg lurte på om du går på treningssenter`? Vurderer å slutte i mitt pga at det er så dyrt å bruker det svært lite. Går jo ann med egentrening hjemme?
Jeg bruker SATS 😉  – Bruk det mer!! 🙂

jeg farger håret mitt blått, rosa og de andre fargene, det står jo at det er semi permanent, men siden alt ikke går ut igjen, sliter det på håret? isåfall kan du skrive et innlegg om hvilke farger som sliter mest på håret og sånt, og hvor får jeg tak i farger som ikke sliter(blått og sånt)?
Er håret ditt behandlet fra før? Da sitter denne minicoloren seg bedre enn på et helt ubehandlet hår. Bruk farger du får kjøpt i frisørsalonger – Wella sin color touch , for eksempel. 😉

Hei.Jeg har lurt på noe en stund. Jeg er ikke så glad i å føne håret, men når jeg da gjør det bruker jeg rimelig med varmebeskyttelse, men når jeg da skal bruke slettetang når håret er tørt, bør jeg bruke en dose til med varmebeskyttelse, eller holder det med en gang? 🙂
Nei, det er nok om du bruker det før du føner det 😉

først av alt må eg sei at du er min inspirasjonskilde nr 1!! 🙂 elsker å sitte å lese i arkivene dine å hente inspirasjon! så lurte eg på om du kanskje kunne lage ein video der du viser korleis du gjør ein god føn for å få volum? og korleis du føner håret når du bruker den nye styling creamen til tigi? tips til neste lørdagstips! hihi 🙂 ha ein fortsatt fin lørdagskveld!
Det kan jeg gjøre , ja !! 😉

 

 

 

 

 

 

 

12 kommentarer
  1. Bra svar! Jeg lurte på en liten ting, kan du legge ut flere inspirasjonsbilder med frisyrer for oss med kort hår? Jeg har ikke skulderlangt eigang, så føler det er så lite jeg kan gjøre med det…
   Håper det er noe du kan gjøre^^

  2. Jeg syntes at håret mitt en vanskelige å fikse når jeg har slitt hår enn pleiet hår. Når håret mitt er pleid, er det glattere og da er det vanskelige å fikse det. Vet du noe om dette?

  3. Hei! Lurte bare på et par ting.. Har bodd i Australia en stund nå, og skal bo i varmen nesten et år til. Merker veldig godt sol, varme. saltvann og klor på håret. Har du noen gode sol-produkter å anbefale, evt. andre produkter som kan hjelpe?

  4. Kan du skrive om hvordan man unngår å få floker (spesielt når man vasker håret)? Jeg bruker sjeldent føner eller slettetang, har hårkur i håret hver gang jeg vasker det, bruker Redken sin All Soft sjampo og balsam, børster håret 1-2 ganger om dagen og har fall i håret. Men etter sist gang jeg var hos frisøren stripet jeg håret (ca 2-3 måneder siden nå) og nå blir det ekstra mye floker når jeg vasker håret. Hva kan jeg gjøre? Trenger hjelp!

  5. Gleder meg til fønevideo! :)) Sliter selv skikkelig med den “sveiven” på krona, får den aldri til å ligge sånn som den ligger etter jeg har vært hos frisøren.. :p

  6. Hei jeg er en 15 år gammel jente som går i 10kl og vurderer å bli make-up artist, men har noen spm som jeg håper du kan svare på!
   -Må man utdanne og jobbe som frisør og make-up artist eller kan man utdanne seg som bare make-up artist?
   -Hva er de viktigste kravene for å bli en make-up artist?
   -Kan du si litt om det å være en make-up artist?
   Håper virkelig du svarer for jeg klarer virkelig ikke bestemme meg om hva jeg skal bli enda og jeg intriserer meg innen sminke.. 🙂

  7. Jeg stripet håret i februar, bare noen få striper altså.. også farget jeg det i april med permanent hårfarge i brunt, men etter ett par dager farg fargen gått ut.. også farget jeg det på nytt for en uke siden med en minioclorasjon i brunt og fargen er allerede gått ut.. jeg tror det er pga. stripene.. hva skal jeg gjøre? vil jo ikke at fargen skal gli ut etter 2 dager hver gang jeg farger det.

  8. jeg har brunt hår nå, og har tenkt å farge det rødt! Marinerød eller noe, hvordan skal jeg klare det? Må jeg bleike håret først, eller?

  9. hei!:) jeg bruker varmebeskyttende, og det jeg lurte på var: siden jeg vasker håret om kvelden, skal jeg da ta i varmebeskyttende siden jeg retter håret på morgenen eller skal jeg ta det i like før jeg retter det? litt vanskelig og forstå, men klarte ikke å formulere det bedre..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg