SMARTE TIPS FOR Å SPARE TID!

Bruk en tørrshampo for å slippe å vaske håret hver dag.

For å komme ut av dårlige vaner med å vaske det hver dag eller flere ganger om dagen kan du bruke  varierte frisyrer. Hestehale dag 2, en messy bun dag 3, krøller eller fletter, tupere ved bunn for å gi det løft..

Volumprodukter løfter håret fra hodebunnen og gir du deg tid til å føne det med børste holder det seg slik i flere dager.. Om du gjør en god jobb da;)


Ellers for alle dere som har extensions og ikke orker å vaske det annenhver dag – vask det øverste håret som ikke har extensions i seg og feste resten bort i et strikk! Enkelt og greit – en freshere look, veldig enkelt!

Ha en stråålende lørdag!!

8 kommentarer
  1. Hei! Super blogg med masse fine tips, tusen takk!
   Jeg har langt hår og krøller. Håret mitt er ganske frizzy og tørt, har du noen tips? Og hvis jeg retter det ser det veldig tørt ut + at det krøller seg nesten med en gang..
   Må bare si takk for det tipset med hvordan du kunne tvinne håret i en “flette.” Det blir kjempe bra, og jeg har fått mange kommentarer 😉
   Fortsatt god helg! 🙂

  2. Må man påføre bare escentuals børste på bare minerals foundation eller kan man f.eks bruke en sånn her børste fra the bodyshop? Ehttp://webshop.bodyshop.no/main.aspx?page=article&gid=50066&artno=58181
   sikkert dumt spørsmål, men bare lurte.
   😀

  3. først av alt må eg sei at du er min inspirasjonskilde nr 1!! 🙂 elsker å sitte å lese i arkivene dine å hente inspirasjon! så lurte eg på om du kanskje kunne lage ein video der du viser korleis du gjør ein god føn for å få volum? og korleis du føner håret når du bruker den nye styling creamen til tigi? tips til neste lørdagstips! hihi 🙂 ha ein fortsatt fin lørdagskveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg