PÅ HÅRSHOW!

Jobbet på Think hairwear i dag – Fantastiske kunder og kollegaer!! Elsker det 😉
Tenkte egentlig å jogge hjem, men med dette regnværet vi har her i Bergen for tiden, frister det lite. Det ble heller en tur hjemme på mølla.

Nå skal det forberedes til hårshow! – Tigi skal faktisk ha stand hvor de kan style håret ditt! Så om det har regnet bort til du kommer frem, finnes det hjelp.

På med kjolen, vi sees der 😉

12 kommentarer
  1. Hei.Jeg har lurt på noe en stund. Jeg er ikke så glad i å føne håret, men når jeg da gjør det bruker jeg rimelig med varmebeskyttelse, men når jeg da skal bruke slettetang når håret er tørt, bør jeg bruke en dose til med varmebeskyttelse, eller holder det med en gang? 🙂

  2. jeg farger håret mitt blått, rosa og de andre fargene, det står jo at det er semi permanent, men siden alt ikke går ut igjen, sliter det på håret? isåfall kan du skrive et innlegg om hvilke farger som sliter mest på håret og sånt, og hvor får jeg tak i farger som ikke sliter(blått og sånt)?

  3. Hei. Fin blogg du har. Jeg lurte på om du går på treningssenter`? Vurderer å slutte i mitt pga at det er så dyrt å bruker det svært lite. Går jo ann med egentrening hjemme?

  4. utrolig fint bilde av deg! (: elsker bloggen din, bruker alltid ett tips jeg finner her på bloggen når jeg skal på fest eller selskap i helgene! tusen takk 🙂

  5. Det er en ting jeg bare måå ha svar på, men jeg har ikke peiling på hvem jeg skal spørre. Kan man utdanne seg som frisør, sminkør og negledesigner og jobbe med alle de tre tingene samtidig? Og får man da høyere lønn enn om man bare jobber som frisør? Får man liksom lønn for alle tre yrkene, når man har alt i en og samme salong? Foreksempel at man har en kunde til sminke først, så en kunde til frisør, og så en som skal legge negler?

  6. Du er drit flink med og tips ogsånn! Ikke det at jeg har så veldig mye nytte av tipsene dine, med tanke på at jeg er gutt og skinnet meg for 2 uker siden, men fortsatt. Håper du har mange lesere, fordi du har en kjempe fin blogg, og er helt ufatlig vakker! Stå på videre, håper du kommer på topplista snart! 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg