JEG TESTER ØYEVIPESERUM!


Kjøpte denne i London for ca 400 kr på et apotek. De var utsolgt på flere steder og vi fikk de 2 siste i oxford street!
Denne skal brukes hver kveld for å gi næring og styrke til øyevippene. -kan også brukes på brynene!
Så da får vi se om det skjer noe her snart 😉

9 kommentarer
  1. Hei! Jeg bare lurer på. Hvor lang tid må det gå før du kan farge håret igjen, etter at du har hatt en allergisk reaksjon på en hårfarge og mistet veldi mye hår og svie/kløe i hodebunn… Kjempe flott blogg btw:-)
   Mvh Hanne.

  2. Tror neppe det fungerer.. er som shampooer osv..det finnes ikkenoe som får håret til å VOKSE fortere..selvom du stimulerer hår-røttende,så har vell i grunn ikke shampooen noe å si.. samme med vippene. Tror neppe noe gjør at de vokser fortere av et serum som påstår det. Jeg pleier å kure vippene i stedet for at de ikke skal brekke så fort.

  3. Hei eg vil være anonym.
   Hadde våre fint om du kunne svart på da eg lurer på.
   – Eg er veldig rød i kjakane. og det kan iritere meg veldig. når eg eg legge på founndation pleie da som regel og synst gjennom… har du et tips ?
   Og ka du synst om face primer fra glo minerals ?

  4. Hei Sølvi 🙂
   Mine øyenvipper er så svake at det faller av når jeg bruker vippetang på de…kjipt! Da prøvdre jeg ut et serum fra Depend og tro det eller ei, det funker!! Øyenvippene mine vokser fort ut og de blir lettere å “arbeide” med når du skal ta på mascara!
   Spendt på å høre hvordan det funka for deg! 😀

  5. Det nærmer seg sakte men sikkert; nemlig julebord’s tid;) kan ikke du legge ut tips til både hår og make-up?:-) har følgt bloggen din lenge, og syns du er så utrolig flink!! En stor inspirasjon:-) påforhånd, takk! Med hilsen jeanette

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg