1. Hei. Tenkte å spørre deg om råd angående håret mitt. Jeg har veldig blondt hår med samme farge egentlig over alt. Selvfølgelig begynner etterveksten å komme frem i toppen og under håret.
   Jeg har veldig lyst til å få litt mer spill i håret, men likevel beholde den blonde fargen. Mest fordi alle i familien sier jeg passer lyst best. Lurte derfor på om du har noen tips til hva jeg kan gjøre for å få det litt mer “livlig” og fint? Regner med, at du mener det er lurest å gå til frisøren isåfall?
   Håper på svar : D

  2. Hei! Jeg trenger hjelp!! Jeg var hos frisøren for å ta noen beige striper i mitt veldig blonde hår for å få en litt mer naturlig farge. Frisøren gjorde håret helt grått (nesten svarte striper) og tok så avfarging på håret. Jeg har mistet 2 tredjedeler av håret (og sitter igjen med en lys grå farge), hva i alle dager kan jeg gjøre? Jeg er så fortvilet.. Finnes det noe annet enn fast shampoo for raskere hårvekst? (eller kan jeg evnt gå rettens vei? – half joking.)

  3. Du er sykt flink med hår og makeup <3 Digger bloggen din du kommer med di beste tipsene og eg elsker det. Kan ikkkje du snart ha en hår video igjen.Slik at du kan vise leserne dine hvilke frisyrer du klarer og lage <3 Diiiiiiger bloggen !!! ALDRI slutt 🙂 Du er jo bedre enn Jan Thomas .

  4. heei! jeg stripa håret mitt igår! Jeg skulle ha blonde striper /gule .. noe slikt! Men det ble (rødt/oransj/lysebrunt) .. å nå er håret mitt veldig slitt å jeg vil ikke se slik ut! Hva skal jeg gjøre? Hvis jeg klipper meg å farger håret hos frisøren, hjelper det? Hvis jeg går til frisøren å spør om de kan stripe håret mitt på nytt, tror du det hadde vært bra,eller ødlegge jeg håret mitt mer?.. Enten stripe det igjen , med blonde striper eller farge hele håret.. Håret mitt er svart/mørkebrunt! Eller det var, men nå er det mer lysebrunt, går litt på oransjt ute i solå!

  5. utroli fint<3
   Jeg hadde bare et kjapt spørsmål jeg lurte på om du kunne svare på. Hvor mye er den vanlige standar prisen på og ta Helix i øret? (hull øverst i øret). Lurer veldig på dette, å håper på svar<3

  6. heia, jeg har sett at du bruker en veldig fin leppestift som er sånn fersken/champaniefarget, er det bare den dress maker fra mac du bruker eller er det flere? hvis ikke hadde det hvert fint om du la ut bilde eller videoblogg av de du bruker : ))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg