1. Hei! Du har skrevet før at det er best å sove med flette om natten. Om jeg gjør det, blir håret mitt helt forferdelig, og jeg må bruke rettetang. Om jeg ikke sover med flette blir håret litt flokete. Jeg lurer på hva som skader mest av å sove med flette men bruke rettetang, eller å ha litt flokete hår som jeg må børste ut?

  2. Hei lurte bare på om du kunne lage noen hårfrisyrer til veldig oppklipt hår og litt lengre enn skulderlengde har eg og gjetne noe litt fine frisyrer til konserter og sånt ( takk på forhånd )

  3. Hei 🙂 Eg likar videoane dine og du har ein kjempe fin blogg!
   Men eg lurte på om du har gode råd til julefrisyrer?
   Eg har litt oppklip hår, ein del lengre en skulder lengde.
   (oppsatt eller hengande gjer ingenting)
   Tusen takk 🙂

  4. digger bloggen, har du noen tips til meg. håret mit er digert av og til og jeg vil ha det mer ret og mamma sier at jeg ikke får bruke slette tang selv om jeg bruker varmebeskytelsen for det vil ”slite håret” og at det vil ”falle av”

  5. Lekkert!! Kan du lage en video hvor du lager krøller med slette tang! 🙂 Jeg har nettopp kjøpt meg en GHD, og jeg har prøvd å lage krøller men får det ikke til. Og jeg vil ikke kjøpe en krøltang siden jeg nettopp kjøpte GHDen..

  6. Du er bare så utrolig flink.. Det virker så lett når jeg ser på videoblogene dine.. Men når eg selv skal gjøre det så er det ikke så enkelt.. Ender som regel med at jeg har ødelagt håret med for mye spray eller at det rett og slett bare ikke ser bra ut 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg