1. Videoene var veldig imponerende! Har du noen gode tips til å flette hår som er i kragebeinslengde og litt gradert (oppklipt)? Jeg sliter nemlig med å flette håret mitt!

  2. Flotte videoer og disse fletteteknikkene har jeg brukt masse og jeg gleder meg til flere tips! Forresten så lurte jeg på en ting: vet du om kremer eller foundationer som dekker røde kinn? Rødming og sånt liksom?

  3. Hei. JEg har bare et lite spørsmål: håret mitt er veldig mykt og nesten for glatt. Jeg bruker ikke balsam eller noen hår-produkter annet enn sjampo og hår spray, men vis jeg skipper en dag med vasking av håret, blir kronen eller akkurat toppen av håret fettete og ja.. ikke veldig hondtelig. Tør-sjampo hjelper ikke( det sitter ikke en hel dag). Vet du en sjampo eller ja et produkt som kan hjelpe meg? Hadde virkelig vert fint om du svarte 😀

  4. kjempefine videoer!
   lurer på om du vil legge ut innlegg/videoer om festsminke, ikke veldig oppsminket men litt? håper også du kan hjelpe med fine elegante frisyrer til fest?
   håper du kan gjøre dette, det er noe alle trenger nå som det nærmer seg ball og julebord!
   Takk <3

  5. kjempefine!
   kan du lage videoer om festsminke og frisyrer?
   Dette er jo noe alle trenger nå som det nærmer seg jul med ball og julebord!
   -Takk-

  6. Hei , Jeg lurte på om du kunne lage noen nye videoer av deg med tips med hår å sminke , Har igrunn sett alle på youtube for jeg digget videoene , men no har du gluppet litt på å lage videoer . :))) håper du kan lage fler fort som mulig siden det næremer seg jul å sånne pynte ting så er det greit å se bra ut :DD fortsett det bloggspiren og det gode du gir til oss !!

  7. Hei:) Jeg sliter veldig med at hårfargen min går ut veldig fort av håret mitt selv om det er permanent farge. Hva kan jeg gjøre for å beholde farger lenger?

  8. Elsker videoene dine, håret ditt og bloggen din! Og deg!! Men noe jeg har hatt lyst på lenge er sån lugg på siden, men jeg har ikke pannelugg fra før. Hvordan kan jeg få sagt det til frisøren?

  9. Hei 🙂 jeg heter nora og jeg skal ha halloween-fest på mandag 🙂
   jeg skal være dø turner også lurte jeg på om du kunne gi meg noen tips på hvordan håre kan se ut for jeg har ingen ideer
   Mvh Nora

  10. Hei 🙂 jeg heter nora og jeg skal ha halloween-fest på mandag 🙂
   jeg skal være dø turner også lurte jeg på om du kunne gi meg noen tips på hvordan håre kan se ut for jeg har ingen ideer
   Mvh Nora

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg