BESØKE MAC SIN FLAGGSKIPBUTIKK!


JOHO, London er fantastisk og i dag skal jeg besøke Mac-butikken;)

Ønsker meg ny foundation, leppestift, øyenskygger… Får se hva jeg finner!

13 kommentarer
  1. Hei, jeg er din største fan og bor i Vadsø, ønsker deg lykke til med Think hairwear
   jeg er en12 års gammel jente og har bokstavelig talt deg hengende på veggen hjemme 😉
   leser bloggen din 2 gang for dagen, du er best, jeg digger deg! wuhuuu! Stå på på 🙂 <3
   Stolt av å være den første til å kommentere dette innlegget............ du er forbildet mitt. elsker håret ditt, mitt er tørt og krusete, slitt og bustet selv om jeg har prøvd en hårkur fra loreal paris
   som sagt lykke til og det ville vært en ære å få svar få kommentaren (ønsker å dra til Bergen 😉

  2. Hei Sølvi. Jeg blir tretten i mars og har lyst til og begynne med sminke når de andre i klassen begynner (ingen bruker sminke enda) Derfor lurte jeg på er mac et bra produkt for ren hud. Jeg har hørt at når du begynner kan hunden din bli uren. Og jeg har ikke lyst på det. Kan du tipse meg om noe? Jeg må bare si at bloggen din er en fantastisk blogg. Og jeg skal besøke salongen din så fort jeg får muligheten, for jeg bor også i Bergen <3

  3. hei!
   Jeg lurer på om du har hørt om egg og oljekuren?
   Du blander ett egg med olje og lar det virke i håret i noen timer. Så tar du i shampoo før du skyller det ut med vann. Er dette bra for håret? Håret mitt blir veldig glatt etterpå, men også liitt flokete. Er det egentlig så bra som det virker?

  4. hei<3 elsker bloggen din! ;D men dete er en ting jeg lurer på, for jeg har veldig tørt og bruset hår, jeg lurte på om du veit om noen prudukter jeg kan bruke? ikke sån alt for dyre, eller om jeg bare ikke skal ta mye balsam om gangen (no lignene sån tips)? for jeg aner ikke hva jeg skal gjøre ? :S
   Og en ting til etter jeg har dusja og vasket håret tar jeg ofte inn i ett hånkle, og surrer den inn å lager en liten ''turba'', er det dumt?
   fint hvis du kan svare ? 😀

  5. Hei hei, jeg ankommer london til fredag, skal også på salon international;) Wehee!! Hvor ligger denne mac butikken. elsker mac sminke og hadde planer om å kjøp en god del;) Kos deg denne uken.

  6. Hei, jeg er en jente som akuratt har klipt håret kort … Jeg har både lyst på langt og kort hår.
   Har lyst til å kjøpe extension på luxushair.com er det bra nok?

  7. hei! Jeg sliter fortsatt med flass! Jeg har prøvd ut en frisøren min anbefalte, og den du anbefalte meg for en stund tilbake og prøvd ut olivenolje i håret, ingen av dem funka!! Jeg MÅ ha det bort, helt bort, så lurte på om du kunne skrive et innlegg om det eller noe sånt, for noe du virkeligt anbefaler og gjøre for og få deg bort.
   Har lest om det masse men det står jo så mye, frk:
   Sitron saft
   tea treat oil
   the body shop sin tranebær shampoo
   eplesider edikk greie
   ….osv men jeg kan ikke prøve alt eller jo jeg kan jo det, men føler det sliter veldig mye på håret, i og med jeg har veldig slitt hår OG(-.-)
   og en på jobben til mamma anbefaler grønnsåpe.
   så pliz? er desperat

  8. hei jeg har sett alle videoene dine på youtube ? elsker bloggen din ? spørsmål : kunne du hvist nøye på en video hvordan du lager en hodebundsflette i pannluggen har skrå pannlugg men har prøvd og prøvd men får det ikke til plissss svar det betyr såå mye for meg ?

  9. Heisann, du jeg bare lurte på om du visste hvor mye det koster med hair extensions tape? vil ha ca 60-65 cm. bor i Bergen (:

  10. Kan man style bølger og krøller med alle rettetenger, selv hvor gamle de er? Eller er det bare de nyeste det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg