Spørsmål og svar


Modell: Elisabeth Moss Kallestad
Foto: Hanne Olsen
Hår&Makeup : Sølvi

Jeg lurte på om du hadde noen tips til å ikke få så fort “fett-hår” ? noen kurer eller shampooer mot det?
Ja, det finnes shampoer mot fet hodebunn. Du kan også: Avslutte hårvasken med kaldt vann, bruke volumprodukter som løfter håret fra hodebunn, ikke bruk kur/balsam /tunge produkter i hodebunn.

Hvor jobber du når du er i salong?
Think hairwear ved fløybanen i Bergen! 😉 www.thinkhairwear.no 

Jeg trenger et tips. Jeg er brun i håret. Ikke så veldig mørk, ikke så veldig lys heller. Men jeg har utrolig mye oransje/rød skjær i håret mitt, og i etterveksten min er jeg mer kald-brun farge. Hvordan skal jeg få en kaldere brunfarge? Plis hjelp!
Det finnes shampoer du kan bruke i lengdene for å få en kaldere farge. Komplimentærfargen til rødt er grønt.. Så egentlig en shampo med litt grønt / ask i 😉 – Vet cutrin hadde en før i tiden.. Ellers så kan du ta en minicolor hos frisør.

Vet du om noen shampoer for å holde en lys blond farge kald?
Loreal sin silver shampo, Joico violet endure, Redken sin pure pearl serie.

Jeg skulle farge etterveksten min i går. Jeg har blondt hår som ser veldig naturlig ut fra før av, men når jeg skulle farge etterveksten ble den hvit/gul, altså helt annerledes farge enn håret mitt. Går det an å farge det til en mellom blond farge? eller burde jeg ta mørke blonde striper? aner ikke hva jeg burde gjøre..
Gjør dette hos frisør… alltid

hvor kjøpte du den Gorgeous rettetangen i rød?
Den finner du i salonger som selger Tigi/fudge :)!! Den er kjempegod!

15 kommentarer
    1. Hei:)
      Jeg kjøpte for en stund siden den gule leave in kuren fra loreal proffesional, men virker den kun vis jeg retter håret? eller kurer den selv om jeg ikke retter det? 🙂
      Veldig bra blogg, er innpå hver dag 😀

    2. Kan du skrive om hvordan man unngår å få flokete hår etter eller når man vasker håret? Jeg har fall i håret og hver eneste gang jeg vasker håret blir det flokete/krusete. Det ble spesielt flokete framme på hodet etter at jeg stripet det hos frisøren sist, men jeg bruker hårkur hver eneste gang jeg vasker håret (ellers blir det umulig å få opp flokene). Jeg bruker sjeldent føner og rettetang.

    3. Du er kjempeflink til å svare på spørsmål! =) Lurer litt på hvorfor jeg i perioder røyter mye, og når den perioden er ferdig har jeg helt nydelig hår (om jeg får si det selv..) ? Hva kommer dette av? =)
      Jeg har en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne et DIGITALT FOTOALBUM til verdi av nesten TUSEN KRONER, forresten! Jeg mener ikke å reklamere, men jeg vet selv hvor irriterende det er å gå glipp av så gode konkurranser =) For å komme direkte til konkurransen: http://lizbethosnes.com/manedens-konkurranse-2/september-oktober-meld-deg-pa/

    4. Når jeg leser om kurer og sånt for brusete hår, så står det alltid “ikke i bunn” eller “bare i lengdene” men det er i fronten med hårfeste jeg har
      krus, vet du en kur for krus som kan tas i hodebunnen??

    5. har du prøvd moroccanoil serien, er den bra? hva er det som er bra med den? hva er ikke bra? kan du skrive en innlegg om hårkuren?

    6. Jeg lurte på to ting.
      1. jeg har ganske tynt hår og veldig glatt så det legger seg veldig flatt inn til hodet. er det noe jeg kan gjøre med det for å få det litt større på en måte ? siden hvis jeg tuper det går det ut med en gang.
      2. også lurte jeg på om du kunne legge ut en video hvor du prøver å lage sånne krøller som miley cyrus har ? sånn sveis hun har 😀
      håper du kan svare på det 😀

    7. Vil bare minne deg på at Redken pure pearl ikke heter dette lenger, den heter nå perfect platinum, så leserene dine skjønner det når de skal handle på nett. Syns også det er litt sært at du oppfordrer lesere til å handle på nett, når du vet at mange frisører mister mye salg pga dette. Ellers er jeg fast leser av bloggen din, og syns du er utrolig flink 🙂

    8. Jeg sjønner man bør gå til frisøren å farge hårer, men det er utrolig dyrt og om man ikke har god råd til å betale 7-800 kr hver 3 mnd så synes nok mange d hadde vært kjekt om du bare kunne sagt hva du ville gjort om det ble litt feil me hjemmefarge. Sånn f.eks Celine sitt problem er
      Håper du ikke tar det feil, men er jo kjekt å se bra ut og føle seg vel uten å bruke kjempe masse penger! Hverfall om du ikke har mye penger.

    9. Hei! jeg var hos friøsren igår. jeg fikk GRÅ striper, når jeg bare skulle stripe etterveksten blond. Finnes det noen kur eller shampoo eller noe som får bort grå fargen. eller må jeg til friøsten igjen?..
      håper på fort svar..

    10. Hei! Jeg har veldig langt hår og har naturlig fall i det. Derfor velger jeg å rette det med rettetang hver dag. Men jeg opplever hele tiden at håret bølger seg litt med en gang jeg går ut døra. Føler ikke at det hjelper så veldig mye med hårspray og lignende. Har du noen tips om hva jeg bør gjøre?

    11. hei !
      funker det å ta parmanent stritte håret hos frisøren ?
      har hørt at det skal funke, men vil være sikker og gjør alle frisører dette? hvor mye koster det?
      hvor lenge holder det?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg