Spørsmål og svar!


Modell: Camilla Andersen
Foto: Hanne Olsen
Styling: Sølvi & Ina Stensland

Her kommer noen spørsål & svar fra kommentarfeltet

Jeg har mistet en del hår det siste året pga psykisk stress. Tror du det er veldig domt av meg å sette på extensions da? Kan jeg risikere å miste mer hår da?
Jeg hadde nok ventet til du ikke mister noe hår mer. Da risikerer du ikke å miste det som festene henger fast i . 🙂

Kan man bruke Redken’s saltvannsspray også om man har extentions (hair talk)? I salongen var de veldig instendige om at kun hair talks egne produkter kan benyttes. Sant eller salgstriks?
Man bør absolut bruke Hair talk sine egne produkter nå som du har fått nytt hår!! Du mister retten til å reklamere på håret om du har brukt noe som helst annet i det.. Så jeg hadde nok vært forsiktig med det, heller mot slutten av tiden du har håret på evt.
Hair talk produktene gjør også at håret holder lengre :)!!

Hallais! For en kjempe fin side du har! Helt fantastisk at du deler flotte hår og sminke tips for oss vanlige folk! 🙂 Mitt spørsmål er følgende, og jeg håper så inderlig du har mulighet for å svare ; jeg er så heldig å ha blitt nybakt mamma ( 4 mnd siden ) til tvillinger, og under graviditeten opplevde jeg at håret mitt ble fyldigere og finere 🙂 Dessverre varte det enn så lenge, for etter fødsel så har jeg begynt å miste mye hår, mer enn normalt! finnes der en shampo som kan hjelpe meg å bevare litt av verdigheten som er igjen på toppen av hodet mitt? 😉 på forhånd takk for svar ! 🙂
Det finnes en del håravfallsshampoer som skal hjelpe, men siden dette er hormonellt og går over av seg selv er det desverre ikke så mye en shampo kan gjøre.. Spis sunt, massere hodebunnen når du vasker håret – Kerastase har noen ampuller med ekstrakt som skal i hodebunnen du evt kan prøve. -Stikk innom en salong og hør;)

Hvilken av ghd rettetengene anbefaler du, hvilken syns du er best?
Den som er i medium str. – Den orginale 😉

Jeg lurer på hvordan jeg skal få krølla håret mitt.. jeg uansett hvor mye jeg sprayer og krøller og driver på , så etter 15 min er det hel rett. hva skal jeg gjøre ? ;o
Jeg har skrevet en del innlegg om akkurat dette. Her er noen raske tips: Vaske håret dagen før (ikke samme dag som du krøller det). Preppe håret godt før du starter, bruk varmebeskyttelse med hold -for eksempel den nye fra GHD, Kjøp ny krølltang, la krøllene bli kalde før du tar i dem 😉

Hvor bør jeg handle produkter på nett? Leste at en del norske og utenlandske sider har fakeprodukter som ser helt lik ut som dem de har i salongen?
Her anbefaler jeg www.beautykick.no – Denne butikken har 100% orginale varer.

Hvor mange kurer pleier du å veksle mellom?
Det varierer. Akkurat nå har jeg Paul Mitchell i treningsbaggen, SP repair og Pure pearl -redken i dusjen her hos meg, hjemme på Lindås har jeg Pureology for farget hår og Kerastase sin fuktighetskur.

Skal du til London på messe i oktober?
Yessss!

 

 

21 kommentarer
  1. hei, jeg har naturlig veldig tynt og hår som blir lett slitt, det mangler proteiner og liv sa frisøren, og jeg har for noen uker siden farget det litt mørkere, jeg har kjøpt Redken Colour Extend shampoo og balsam, og to protein givende produkter fra Redken Extreme, men jeg vet ikke om jeg burde kjøpe en hårkur til slitt eller farget hår?

  2. Hei. Håret mitt begynner å bli veldig slitt siden jeg bruker rettetang hver dag. Jeg har fall i håret, så jeg må rette det slik at extensionet jeg bruker skal se ut som mitt eget hår. Jeg så igjennom dine tidligere innlegg fra 2010, og så at du hadde tatt noe som het “nanomax”, lurer selv på om jeg skal ta denne behandlingen. Anbefaler du fortsatt å ta det? Og hvor lenge varer det? Hvis ikke, har du noen tips jeg kan bruke for å få rett hår uten bruk av varmeprodukter?

  3. Digger bloggen din og tipsene dine er bare perfekte! Har prøvd ut mange av frisyrene som du har lagt ut på bloggen og du viser det så bra at jeg får det til, og jeg er ikke akkurat verdens mester med hår, rett og slett amatør men du gjør det så lett og jeg elsker det!

  4. Du er så flink til å svare på spørsmålene! Det setter jeg pris på =)
   Jeg lurer litt på hvorfor det “skyllet” man får etter å ha bleket håret, går ut med en gang? Jeg bruker lillasjampo og blåkur.
   Jeg har forresten en konkurranse hvor man kan vinne et DIGITALT FOTOALBUM til verdi av 899,-! For å komme til konkurransen: http://lizbethosnes.com/manedens-konkurranse-2/september-oktober-meld-deg-pa/

  5. kan du legge ut en video om hvordan du klipper håret til andre? pliiis<3
   digger foresten bloggen din! mange fine tips!

  6. Angående en dame som sliter med håravfall; Jeg har hørt at et produkt som heter priorin er meget bra for akkurat dette. Kan fåes kjøpt i Danmark eller Tyskland i alle fall og er et naturlig produkt så vidt jeg vet.

  7. Hei 🙂
   Hva er forskjellen på en glattetang til 2000 og en til 200? 🙂
   Altså en GHD eller en man kjøper på elkjøp? :p

  8. KAN DU SKRIVE ET INNLEGG OM PRODUKTER SOM IKKE BLIR TESTET PÅ DYR?
   REDKEN, KERASTASE, KMS, GHD, TIGI OG LOREAL BLIR ALLE TESTET PÅ DYR. JEG SKULLE VELDIG GJERNE LEST ET INNLEGG SKREVET AV DEG OM DE PRODUKTENE DU ANBEFALER SOM IKKE ER TESTET PÅ DYR, OM DU BRUKER NOEN..!

  9. Hei! Jeg sendte deg en mail her for en stund siden. Da lurte jeg på om du kunne blogge om noen tips for oss med kort hår. Hvordan vi kan ha det til hver dag og hvordan vi kan ha det til fest.. Da tenker jeg på de med kort hår og stort ansikt. Frisøren min sier at de som er litt stor i ansiktet må ha “side hårene” lange, om du skjønner.. er dette sant?

  10. Heisann!
   Jeg sliter noe utrolig med tørr og sensitiv hodebunn, og føler jeg har prøvd det meste av produkter for dette (Wella professional, Bio+, KMS, flere typer fra Kerastasé). Har til og med prøvd produkter fra apoteket, men føler ikke det er noe som hjelper.
   Jeg har et sunt kosthold, og drikker masse vann. Bruker som regel aldri noen stylingprodukter i håret (foruten når jeg skal på fest), og unnlater å bruke hårføner/rettetang så ofte som mulig.
   Har du noen tips om produkter som kan hjelpe meg?
   Håper på svar..
   Hilsen Tine

  11. Hei! Jeg er selv frisør og siden du skal på messe i london og ikke jeg, kan du poste MASSE bilder å skrive ett innlegg eller to om det etterpå? Det hadde jeg satt STOR pris på 😀 Så får jeg litt med meg hva som skjer likevel 🙂

  12. Hei, må bare si at jeg elsker bloggen din.
   – Jeg vurderer sterkt å få meg hair talk extensions i 40cm. Hvor mye koster det?

  13. hei!!! jeg elsker bloggen og alle frisyrene ogsånt, men er det bra for håret og bruke så mange kurer osv for det? er det ikke best å dusje når du trenger det og bruke shampoo og balsam og ikke alle slags hårkurer… håret er jo naturlig, og jeg vet ikke om det bør ha så mange kjemiske stoffer i seg?

  14. Jeg har permanent farget hår, og lurer på hva som vil skje hvis jeg tar glansvask, hva skjer når fargen går ut?
   Og ca hvor mye koster avfarging?

  15. Hei! Jeg hadde ett spørsmål, men var ikke sikker hvor jeg kunne stille det så jeg skriver det bare her.
   Hvordan kan man gå frem om man vil la sin egen farge vokse ut igjen, men ikke ha den store kontrasten på etterveksten og resten av håret i mellomtiden?
   Jeg har farget og bleket det lysere, men vil nå bare la min egen hårfarge vokse helt ut igjen. Å skinne seg er ikke akkurat aktuelt 😉

  16. kan du linke til en god ghd rettetang:) hvilken ville du anbefale? vil bruke de til å krølle og rette håret:)

  17. Hei, jeg har selv krøllete hår, og jeg lurer på om du kan skrive et innleg om permanent retting av hår. Jeg bruker rettetang alt for ofte, og jeg prøver å spare til langt hår, men det funker dårlig i og med at jeg bruker rettetangen så mye. Jeg lurer også på om permanent en bedre løsning, om det sliter det håret på samme måte som rettetang. Fordeler, ulemper?

  18. hei jeg lurte på om e.l.f sin sminke er bra? jeg vurderer og kjøpe det men er usikker på om det er bra.

  19. Elsker bloggen din, den har hjulpet meg utrolig mye med hår! men det er en spesiell ting jeg lurer på. Jeg har bleket hår, ganger 5 for å si det mildt! Jeg har altså vært så dum å bleket det fra en mørk rødbrun farge til ganske så blondt, hjemme. Men det er ganske bra nå. Jeg har heldigvis veldig sterkt hår, men det er fremdeles veldig slitt! Har du noen tips som kan hjelpe meg? Det er så krusete og porøst at jeg må rette det. jeg bruker nå i fra før av 2 forskjellige kurer, absolut repair cellular fra loreal og restorative hair mask fra Moroccanoil. Veit du om noe annet som kan hjelpe?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg