1. heihei:) Jeg lurte ang. en god sjampo for håret mitt.. jeg kjøpte Lòreal sin Absolute Repair Cellular både sjampo og balsam, som jeg ble anbefalt. Jeg synes ikke denne er noe god i det hele tatt. Selv om jeg renser godt ut av håret, så føles det ut som det er ett belegg med rester igjen i håret når det er tørt. det føles helt fett og ekkelt ut. Jeg brukte en del penger på denne, og er dumt at jeg synes butikksjampoer føles bedre ut. Jeg har ganske kjemisk behandlet hår. Jeg farget det blondt i april (fra brunt som før det igjen var blondt) og bestemte meg i sommer at jeg ville roe ned med noen lysebrune striper. Jeg trenger derfor en god pleiende sjampo og balsam som ikke er for feit for håret og som gjør at håret føles lett og rent ut. Noen sjampoer å anbefale? Er selv veldig glad i kerastase. har prøvd den blå cement repair (?) men synes ikke den var så god i håret heller.. jeg bruker kerastase sin nectar teramique og mythic oil i tillegg.
   takk for svar 🙂

  2. Hei jeg lurte på noe:) jeg har veldig mørkt hår med ganske mye rødskjær i. Jeg har lyst til å stripe håret mitt lysere og lurte på ossen jeg kan få ut rødskjæret av håret mitt? 🙂 pliz svar

  3. hei:) jeg lurte om du hadde noen tips ang. sjampo og balsam. har et hår som har gjennomgått en del bleiking og farging. har nå lysebrune striper i håret for å roe ned litt. for ikke så lenge siden kjøpte jeg Lòreal sin absolut repair cellular sjampo og balsam, men synes denne ikkje er noe god i og med at håret blir tungt og fett selv om jeg renser ut så mye jeg kan!
   lurte om du hadde noen greie merker som gjør at håret føles lett og rent ut? jeg bruker butikksjampo for jeg synes håret blir bedre av de enn de flaskene jeg kjøpte.. jeg har også prøvd kerastase sin ciment therapy(?) og synes denne er lik.. har følelse av at de fleste sjampoene for tørt hår, er en del fetende og gjør at det føles ut som man har smørt balsam i tørt hår..
   takk for evt. svar 😀

  4. Hei! 🙂
   Jeg lurte bare på om du hadde noen tips til å få håret til å vokse oftere?
   Jeg har skulderlangt hår og nå savner jeg det lange håret som jeg hadde for to år siden.
   på forhånd takk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg