GENIAL – beautyblender!

Denne er et must i sminkevesken 😉
Har brukt denne i over ett år nå og det var jammen på tide med en ny, hehe..

Slik bruker jeg den:
Fukter svampen før jeg påfører flytende foundation. Jeg bruker for tiden glo minerals sin , men kun rundt øyner, nese og concealeren på evtentuelle ujevnheter i huden. Den er superlett å bruke, foundationen blir jevn og eggeformen på svampen gjør at du kommer godt til rundt nese og øyner.

LOVE IT!

Beautyblenderen finner du her!

innlegg i sammarbeid med makestyleshop.no

8 kommentarer
  1. hei jeg har veldig tykt og krøllete hår, når jeg strier håret begynner det og vipper seg i tuppene med engang, er det noe jeg kan gjøre, eller ta i håret som gjør at håret holder seg? noe jeg kan kjøpe i butikk plis 🙂 kan du svare meg på dette innlegget raskest ? :))

  2. hei! folk i klassen begynner å snakke om juleball! I fjor gikk jeg med håret rett ned, men i år vil jeg ha en forandring. kan du være så snill å lage et par video snutter om veldig enkle pene frisyrer man kan bruke på ball/bursdager/byen osv…! haster ikke, men håper du gjør det, for dette sliter jeg skikkelig med hvert år! tusen tusen takk på forhånd!

  3. Kjøpte nettopp “Too Faced Natural Eye Kit” for 99,- på makeupmekka,- sjekka for gøy på makestyle hvor mye det kostet der; 349,-!

  4. tja, jeg har ikke prøvd den selv enda! Er VELDIG skeptisk til nye produkter og er veldig usikker på den da! Om den suger til seg all kremen eller om den gir ett så jevnt resultat. For evig skeptiker her da!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg