TOPP 3 FRA BEAUTYKICK!

Skal dere handle hårprodukter på nett anbefaler jeg www.beautykick.no   – Her har de helt orginale varer og leveringstiden er kort.
Hver uke skal jeg lage en topp 3 liste fra nettsiden- mine personlige favoritter 😉
 
redken-urban-experiment-wool-shake--100-ml
En av de beste saltvannssprayene jeg har prøvd!

Jeg bruker denne i både tørt og vått hår. Den gir lett hold og håret føles tykkere og får mer volum. Sprayer du i rikelig med denne sprayen blir håret trått – det liker jeg 😉

Den kan du kjøpe her
kérastase-ref-bain-chroma-riche--250-ml
Favorittshampoen – til stripet hår!
Denne shampoen skummer godt og renser håret skånsomt. Det jeg liker best med denne er at den ikke gjør håret så ullete og floket når det vaskes. – Nesten som jeg slipper å bruke balsam med denne. LOVE IT!
wella-system-professional-repair-mask--200-ml
Repairmask til SP  – Fantastisk hårkur til hår som er kjemisk behandlet
Veksler på denne og andre for å reparere håret mitt. Den lukker skjellaget og bygger oppigjen slitt hår. Den er lett og tynger ikke håret.
Jeg lar den virke i 10 min. – Håret blir supermykt og glansfult!

innlegg i sammarbeid med beautykick.no

6 kommentarer
  1. Hei, Jeg synst det er vanskelig å finne balsam fra kerastase…hvilke balsam ” hører” til denne shampoen? Tusen takk for svar:))

  2. Heisann, kan du svare meg på dette spørsmålet:
   jeg har naturlig svart hår, med for tiden striper som er halvveis i håret (altså en stund siden jeg tok dem) pluss at jeg farget håret mitt brunt i sommerferien, (viser absolutt minimalt siden de ikke brukte blekemiddel først)
   Jeg vil såååå gjerne ha brunt hår, og lurer på hvor mye det vil slite på håret om jeg bleker det? og må stripene vere gått ut først? for det tar jo skikkelig lang tid, går det ikke an å først farge vekk stripene for så en stund etterpå å bleke og farge håret? Mener ikke lysebrunt akkurat så det er ikke så omfattande vil jeg si, mange som bleker håret for å gå fra brunt til blondt, og det er vel mer omfattende vil jeg tro?
   Ver så snill å svar, har gått til en lokal frisør men siden jeg bor på bygda visste hun egentlig ikke så mye om det.. tenkte å reise til en by for å få gjort det da. Men ver så snill å svar, trenger virkelig hjelp her, har søkt mye på internett, men er liksom ingen i samme situasjon :((

  3. eg har kjøpt den repairmask hårkuren , og eg lurer på om eg skal først dusje med shampoo og balsam, så tørke håret med handkle å ha hårkuren i 10 min, og deretter skylle ut igjen ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg