GHD PINK ORCHID


I Norge får 2.800 kvinner hvert år brystkreft. I 2011 dedikerer ghd for 8 året på rad en ny ghd-styler som støtter rosa sløyfe kampanjen mot brystkreft.
GHD donerer en del av sumen til rosa sløyfe!! – Løp & kjøp;)

Du finner denne fine ghd-styleren i de fleste frisørsalonger rundtom.

    1. Den var flott… 🙂 Den frisøren jg var hos hadde ikke ghd, så hun sa jeg burdekjøpe HH simonsen for den var like god, ble jeg lurt?

    2. hei! vil først bare si hvor mye jeg elsker bloggen din, du aner ikke hvor mye jeg har kjøpt etter at du har anbefalt det, haha 🙂 men jeg lurte på en ting. jeg vasker håret mitt annenhver dag, men den andre dagen blir det alltid veldig fett. jeg har ikke farget håret mitt på ca ett år nå, før har det funket å farge håret, da ble det ikke så fett. jeg bruker også bare balsam i tuppene. noen tips?

    3. eg har veldig lyst på en ny rettetang, og då vil eg ha en ghd, eg har en herstyler som egentlig er ganske bra, men ghd tror eg er endå bedre, så derfor vil eg prøve en ghd.. tenkte å kjøpe et sånt sett, for der får du mer for pengene (?) men er det noen forskjeller på de settene?, og de eg tenkte mest på var den rosa der oppe, glomour limited edition, boho chic limited edition og new wave limited edition.. hvilken av disse “anbefaler” du? har de forskjellige “egenskaper” liksom..? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg