Opprydding!


Vasket kostene mine med shampo & balsam.
Nå ligger de til tørk, hele gjengen og jeg håper de er klar til bruk om en times tid 😉

Makeupen blir mye finere når en bruker helt rene koster!!
For ikke å snakke om at bakterier og smuss er borte..

  1. Du har en veldig inspirerende blogg! Har bestemt meg for å bli frisør og bruker bloggen din ofte for å kunne hente inspirasjon og glede.
   et spørsmål, hvor vanskelig er det å komme inn på den Norske Frisørskolen? og hvor er det best å gå av Trondheim, Bergen eller Bodø?

  2. spørsmål: jeg har litt uren og klumpete hud i fjeset, og jeg lurer på: hvordan skal jeg få dette bort uten å kjøpe flere dyre produkter? (helst noe du kan få tak i selv om du bor på landet)!
   håper du kan hjelpe meg! takk

  3. Okei 😀 Kansje man ses der i august da! hehe 😉
   hvordan er utdanningen da? Har hatt en bakgrunn om at jeg har hatt det vanskelig på skolen lære messig.
   unnskyld hvis jeg spørr mye, men jeg er litt nyskjerrig 🙂

  4. Hei! Lurte på om du kunne hjelpe meg med et spørsmål eg aldri får svar på.. Etter ca 2-4 ukers tid etter eg har stripa håret mitt(bleiking med lav prosent) begynner fargen å falme og bli grumsete, skikkelig stygt. Var ikkje sån før når eg stripa det, men no finner eg liksom ikkje fargen til håret mitt.. Og i tilfelle du kan hjelpe, kor lang ventetid er det på salongen din?

  5. Hei 🙂 Et lite tips, istedenfor å bruke shampo og balsam så bruk milo, det er helt perfekt og vaske kostene med. Mvh Hudpleier 🙂

  6. Heisann 🙂 På butikken KICKS selger de egen spray til desinfisering av makeup koster. Koster bare 59,- eller noe, og jeg har prøvd den ut litt nå, og jeg synes de blir gode som nye 🙂 Bare ett lite tips 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg