Spørsmål & svar!


Foto: Hanne Olsen
Styling: Sølvi & Ina
Modell: Camilla Andersen

kan du pliz andefale en shampoo mot flass!? jeg sliter skikkelig med det og vil gjerne få det bort. Men hallo head and sholders er noe bullshit!
SP sin hodebunsshampo er fantastisk. Kerastase har også gode flass-shampoer. Enig med deg i head en shoulders;)

Hva sliter meste på håret?
Å dusje hver dag eller å dusje annenhver og rette ut håret de dagene en ikke dusjer?
Å rette ut håret sliter mer enn å vaske håret. Bruk milde produkter som er tilegnet ditt hår og hodebunn samt varmebeskyttelse når du retter ut håret så gjør du riktig begge deler!

Fins det krøllete hairekstansjons ?
Ja, det gjør det;) Ta kontakt med en hair-talk salong, så kan de bestille inn til deg!

Kan du forresten komme med noen produktanbefalinger eller tips mot røyting? Det er svarte hår over alt hver gang jeg prøver å få litt lengre på håret mitt synes jeg hehe
Det finnes en del håravfallsshampoer du kan bruke. NISIM, for eksempel. Massere godt inn i hodebunn og få i gang blodsirkulasjonen. Spise sunt, mosjonere, frisk luft, kjemiske behandlinger hos frisør, varmebeskyttelse ved bruk av varme verktøy.

Jeg bruker som regel slettetang etter jeg har dusjet og vasket håret. Det er fordi jeg synes ikke håret ser like blankt og sunt ut når jeg bare føner det slett……. Noe produkter jeg burde bruke? Tips mottas med takk! 🙂
Til føning: Kerastase sin neqtar eller  TIGI SIN STYLING CREME(LOVE IT)
rettetangen : elsker rettesprayen fra wella sin nye stylingserie-Thermal protect.
Tigi sin sleek mystique og redken.

hva vil du anbefale når det gjelder hairexentions ?
Hair talk, socap, great lenghts

Jeg lurte på om Fast shampooen og conditoren er skadelig for håret og om den faktisk funker så bra som de sier ?
Ja, den skal funke, men personlig synes jeg det er mye styr med den;) – Vi selger mye av den på salongen.

Hvilken salong jobber du på og kan vi bestille?
Think hairwear ved fløybanen – 55707093 

 

 

 

18 kommentarer
  1. Hei !:) jeg skal opp til svenneprøven nå om under 2 uker.. Bare lurte på om du har noe gode tips til meg som jeg må tenke på?:)

  2. Hei, leste litt om at rettetang sliter mer enn å vaske håret hver dag, jeg sparer og sparer til langt hår, jeg har nesten til skuldrene men litt mer oppklipt foran, jeg måå rette det ut etter jeg har vaska det annenhver dag, eller så ligger ikke håret no fint, men jeg er redd det som sagt skader veldig på håret, men jeg bruker varmebeskyttene, men jeg føler også at håret mitt “aldri” vokser eller blir noe lengre. Har du ett godt tips til hvordan jeg kan klare å spare uten og måtte slite sånn på håret?? Håper på svar! :))

  3. Hei 🙂
   Jeg har aldri hatt noe problem med flass/tørr hodebunn, men nå i det siste har det klødd forferdelig og det drysser hvite små *prikker* ned hvis jeg rufser i håret. ser det godt i hodetbunnen hvis jeg ser etter. Trodde det kanksje var fordi jeg bytta hårkur en stund tilbake, men når jeg tenkte meg om har jeg jo tatt permanent for et par mnd siden. Kan det være derfor? Jeg prøvde head&shoulder og da ga kløen seg, men løfter man vekk høret og ser i hodebunnen ser man fortsatt at det er veldig tørt. Hva kan jeg bruke for å få vekk dette?
   Mvh 🙂

  4. Hei zølvi 🙂
   Digger bloggen , du er kjempe flink til å blogg på begge 2 bloggen , forsett slik !
   Men har du noen anbefalinger til varmebeskyttene , som ikke er så dyrt?? <3 håper du kan svare ! 🙂

  5. hei sølvi!
   jeg har mørkebrukt hår, og farger det ca. hver 3 mnd. mitt spørsmål er hvorfor tuppene mine (nedre del av håret for den del, ca 5 cm) får et orange-skjær i seg etter en stund? bruker produkter fra salong, varmebeskyttende spray og ghd rettetang.. føner sjeldent håret, og kurer håret 1-2 ganger i uka.
   håret mitt er liksom mørkebrunt, men så etterhvert blir det orange i tuppene, sånn at det er synlig.

  6. Utrolig kult bilde!
   Jeg lurer på om du har noen tips til hva du kan ta i håret etter du har strekt det. Jeg får krøller igjen nesten med en gang jeg går ut døren, 😀 Det er litt dumt, når jeg av og til vil ha litt stritt hår!

  7. Hei
   Har du vært inne å sett på bloggen min ennå? Jeg lanserer idag siste nytt fra mykemule. Det er noen utrolig kule peacearmbånd! Det er verd å ta en titt 🙂
   Ellers driver jeg fremdeles litt reklame for min egen blogg! Jeg er helsesøster og skriver en blogg til ungdom og unge mødre og andre interesserte. Gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes. Om du vil kan du legge meg til som venn, eller følg meg på bloglovin.com!!
   Jeg svarer gjerne på spørsmål om du lurer på noe, eller tar opp temaer om flere lurer på det samme.Jeg vil at flest mulig skal få glede av tilbudet mitt!!
   Hilsen Hege

  8. Hei 🙂
   jeg leser denne bloggen hver dag, og jeg ser at du har så mange fine inspirasjonsbilder! 🙂
   Hvilke nettsider bruker du for å finne disse?

  9. hei! jeg har endel krøller/bølger i håret mitt, og jeg liker dem ikke i det hele tatt. det fører til at jeg må rette håret mitt nesten hver dag, og spesielt de krøllene som er ved ørene. jeg lurer på om det går an å ta antipermanent på akkurat de krøllene som er ved siden av ørene? og hvor mye ville det ha kostet? 🙂

  10. Hei ! jeg vil gjerne farge håret mitt brunt. jeg er naturlig blond, sånn mellomblond og vil ha litt mørkere farge. har du noen tips om hjemmefarging?

  11. Hei 🙂 Lurer på en ting, har hørt rykter om at blivakker.no selger blant annet hårprodukter (Kèrastase, Redken osv) så billig fordi de vanner ut produktene. Vet du om dette stemmer? Har nemlig bestilt derfra, kjøpte Oleò-Relax pakken med shampoo, hårkur og serum. Kjøpte også TIGI Control Freak (extra extra straight), og det skal vel være skum? Men det som kommer ut av den er nesten flytende, og ikke noe skum-aktig…

  12. Jeg har farget håret mitt mnge ganger, men bare to av gangene hos frisøren! Lenge siden sist nå og jeg har ganskje mørkt hør. Det er litt mørkere enn mørkemørke blondt. Hvordan kan jeg få lysere hår uten at jeg bruker bleking hos frisøren? helst noe som ikke sliter så mye på håret. 🙂

  13. Hvorfor svarer du aldri på spørsmålet mitt om hvor man får kjøpt billig og bra varmebeskyttelse på nettet? Jeg har spurt så mange ganger…

  14. hei:) Lurer på en ting, når jeg retter håret pleier det som regel å gå utgå tlbak til sånn det var før jeg rettet det, selv om jeg bruker hårspray … derfor lurer jeg på om du har noe som kan få det til å holde seg rett? blir veldig glad vis du svarer:)

  15. Jeg har veldig mye flass på håret og jeg har ikke sunt hår, bruker en del rettetang nesten annenhver uke. Hvilken shampoo vil du anbefale til nen som har det helt forferdelig og ønsker rett og glatt hår?? trenger vilkelig din hjelp..
   mail::: [email protected]

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg