WOW!!

En hårbørste for resten av livet?
JA TAKK!! – Manson pearson-børstene er helt fantastiske!!

En børste er vel en børste? Nei, så enkelt er det faktisk ikke.. Det finnes utallige forskjellige varianter – alt fra 3 rader , tunell, rundbørster og naturbørster. Så har du en egen kategori over alle andre , nemlig Manson Pearson børstene!


Som dere ser så har den plast-tagger men også nylon. Noe som gjør at du får ut flokene lettere, kommer til hodebunnen hvor taggene bøyer seg og du ikke skraper borti og skader den.
Lange hår blir glansfulle og mer luftig. Den børster ut småpartikler som kan ligge i hodebunn og hår.
Den hjelper også til med å smøre skjellaget med det naturlige fettet som ligger i hodebunnen. Håret blir langt fra fett- bare sunnere!!
Den er også kjempefin til å bruke når du har brukt krølltang eller ruller for et mer naturlig resultat.


Det følger med bruksanvisning og rensebørste slik at du kan vedlikeholde den på best mulig måte.


En spesiell børste som blir bruk i de mest exclusive salongene verden over og er vel kjent blandt hollywood stjernene og modeller. Børstene fra Mason Pearson blir ikke kalt en styling børste men en “hair-treatment-brush”. Den er også god til å masserer hodebunnen med.

Børsten har allerede blitt min favoritt og jeg kommer til å elske den for resten av livet!!
Du kan kjøpe den her på www.makestyleshop.no

produktet er sponset

 

28 kommentarer
  1. HEI ZOLVI <3
   Jeg følger bloggen din hver dag, og jeg elsker den. Vurderer å bli frisør selv.
   Denne hårbørsten høres helt genial.
   Jeg ønsker den allerede til jul.

  2. Hei
   Har du hørt om kosttilskuddet PRIORIN? http://www.priorin.se/sv/index.html
   Fikk det anbefalt av en hudlege mot håravfall, men er litt skeptisk. Vet du noe om dette? Har visst vært brukt i Tyskland i over 40 år, og nå har det blitt veldig populært i Sverige. Det er ikke å få kjøpt i Norge ennå, må bestille fra Sverige…

  3. Hei Zølvi 🙂 Jeg har begynt å miste så mye hår – så nå er det tynt og livvløst.. Vet virkelig ikke hva jeg skal gjør!! 🙁 Har du noen råd å komme med??

  4. Hei
   Så flott blogg!!
   Jeg driver litt reklame for min egen blogg! Om du får denne meldingen 2 ganger beklager jeg det, men jeg leser så mange flotte blogger at det noen ganger går litt i surr. Jeg vil at flest mulig skal få glede av tilbudet mitt!!
   Jeg er helsesøster og skriver en blogg til ungdom. Gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes. Om du vil kan du legge meg til som venn!!
   jeg svarer gjerne på spørsmål om du lurer på noe, eller tar opp temaer om flere lurer på det samme.
   Hilsen Hege

  5. Man bør jo egentlig ikke dusje håret hver dag ikkesant? Men ser du trener hver dag og da dusjer du vel håret ditt også etterpå? Er dette bra for håret? Føler håret blir mer og mer slitt jo mer du vasker det jeg … What to do?
   Håper på svar 🙂

  6. hei, koselig blogg du har! jeg har halvlangt hår og trener en del, jeg tenkte om du kunne vise litt enkle frisyrer som passer og holder godt når du trener, er ikke så god på fletter sjønner du;-)
   ps- takk for alle tipsene som du gir!

  7. åå, endelig et tips jeg har ventet på! kjøpte meg ny hos frisøren i fjor, og fikk desverre lite hjelp. Så takk!

  8. Hei 🙂 den børsten så veldig fin ut, jeg har en veldig lik, bortsett fra at den er fra Shu Uemura, har du sett den? Absolutt å anbefale 😀 det er naturbørste med slike “tagger” :)) burde sjekkes opp!
   Ha en fin dag videre 😉

  9. den har jeg hatt i snart 10 år. jeg er 17 år gammel… i ny og ne så legger jeg den i fryseren for å bli kvitt bakterier bare , elsker den 😀 kjøpte min i england

  10. Takk for bra tips! Leser bloggen din HVER dag og DIGGER den 🙂
   Har vært ute etter en bra hårbørste, og skal investere i en slik børste first thing 2moro:)
   Har bare et lite spm:
   Jeg bruker som regel slettetang etter jeg har dusjet og vasket håret. Det er fordi jeg synes ikke håret ser like blankt og sunt ut når jeg bare føner det slett……. Noe produkter jeg burde bruke? Tips mottas med takk! 🙂

  11. kan du pliz andefale en shampoo mot flass!? jeg sliter skikkelig med det og vil gjerne få det bort. Men hallo head and sholders er noe bullshit!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg