1. Hei,
   Har du noe erfaring med sara’s hair on a string? Alså, extensions på en fiskesen på en måte som en bare trer over hodet og legger eget hår over senen? Ellers, har du noen tips til hvor jeg kan kjøpe bra extensions på nett og gå til frisør å få satt det på?

  2. hei,
   jeg bare lurte på om du har noen tips til hvordan jeg kan klippe meg til høsten?
   jeg har veldig tykt hår, og det er veldig irriterende å gå med det løst til tider, fordi det blir så stort .

  3. TRENGER HJELP! http://ingding.blogg.no/1315489352_hret_mitt.html
   har farget håret, og det ble grått.. hadde en fin blond-farge fra før, men var så lei av å måtte farge etterveksten hele tiden, så jeg skulle farge det bittelitt mørkere – men fargen ble HELT annerledes enn den var på pakken! Så, tror du jeg ville kledd en litt mørkere farge (som de to øverste i dette innlegget på en blogg jeg fant: http://amalieberntzen.blogg.no/1294164096_vil_farge_hret.html ), eller burde jeg farge det tilbake? Har lyst på litt mørkere hår, lysebrunt, men det finnes jo ikke butikkfarger i sånne farger! det er jo enten platinablondt eller mørkebrunt:( hjelp?

  4. Jeg var innom en frisør og spurte hvilken shampoo og balsam som passet mitt hår. Da ble det til at jeg kjøpte en deep cleaning shampoo fra Cutrin, og en loreal expert .. balsam? Det var sånn på boks, altså egentlig en hårkur. Frisørdamen sa jeg kunne bruke den til balsam, men hvis jeg ville kunne jeg ha den i håret i 10 minutter så var det hårkur. Er dette vanlig?

  5. Hei:=)
   Bare lurte på Smashbox pudderet, er det glans i dette? Eller er det matt? Vil gjerne en del dekkende og matt pudder/foundation. Kjøpte ett pudder på Makeup store, men det var så mye glans i pudderet at jeg så ut som et juletre. Var kanskje meningen å bare ha det på kinnene, jeg vet ikke jeg. Har også prøvd glo mineral sin foundation og pudder, etter anbefaling fra deg, den ble jeg veldig begeistret for, men vil gjerne prøve noe nytt… Tror du jeg vil bli mer fornøyd med smashbox enn glo minerals? Er det andre jeg burde prøve ut? (Har prøvd id, den var grei)
   Tusen takk for svar:=)

  6. Heihei Sølvi 🙂
   Jeg trenger VIRKELIG hjelp! Jeg har aldri hadt noe spessielt kort hår. Aldri hadt noe kortere enn litt under skulderlengde. Og jeg vil prøve noe nytt. Høret mitt er tynt og har litt bølger i seg. Jeg har veldig lyst på en bob som går til skulderlengde. ikke noe spessielt kort bak, men slik at det slipper å henge løst på skuldra.
   en annen ting er at håret mitt har null glans. det er livløst. Har stygge striper i håret som jeg vil ha bort. Er det en måte å få fjærnet gulskjær i stripene?
   tusen takk for hjelp <3

  7. Vil du lage en video om hvordan du gjorde fiskebeinsfletten,har spurt deg tidligere å,den er kjempefin,men jeg synes det er fryktelig vanskelig,får det ikke til. Please again 😉

  8. Hadde vært fint å sett video av hvordan du lager fletten fra en side til den andre. Jeg klarer å flette selve fiskebensfletten, men ikke den delen i begynnelsen hvor den er flettet langs hodet. Håper på video for den var kjempefin! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg