FUDGE – Rock & roll circus

Her er et par bilder fra Fudge sitt kurs/visning onsdag. Fikk masse inspirasjon og lærte en ny måte å klippe en buet , flott lugg på!! Genial;)
Neste gang tar jeg med speilrefleks-kameraet, hehe.. Fikk et par kule bilder, men satt så langt bak så fikk ikke tatt bilder av selve jobben de gjorde på scenen.
2 av elevene fra Norsk frisørskole fikk være med å hjelpe til “behind the scenes”. De syntes det var kjempegøy og lærte masse! En spesiell takk til Thony Helseth og Iselin Styve som fikk dette til;) – Elevene syntes dere gjorde en kjempejobb og at Thony var så flink å forklare steg for steg hva han gjorde.
Fantastisk!

Takker tigi/fudge-teamet for at jeg fikk komme på kurs!!

5 kommentarer
  1. Anijanka:
   Hvis du har noen frisørsalonger i området som fører Fudge, burde de være behjelpelig med å ta inn noen farger til deg? 🙂 De er jo ment for videresalg også.. I salongen jeg jobber har vi en drøss som vi selger, til 175,-. Ellers har feelunique.com mye billig 😉

  2. HJELP ! Skal konfirmere meg på søndag men vet ikke hvordan jeg skal gå på håret :S Har du noen tips til enkel oppsett !?

  3. jeg har tykkt hår og det når midt på puppene, jeg har også litt fall i håret. Men jeg har kjempe lyst på tape extensions men vet ikke hvor mange fester jeg må ha får å få en naturlig look. Hvis du vet om en plass jeg kan bestille eller kjøpe som ikke koster masse tusen kroner og som er veldig bra.
   Hadde vært supert om du kunne hjelpe meg, takk på forhånd! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg