Metalliske skygger!

Makeup Trends Autumn Winter 2011-2012 (7)
Makeup Trends Autumn Winter 2011-2012 (6)Makeup Trends Autumn Winter 2011-2012 (12)

En av trendene denne høsten er metalliske skygger. Bronse, gull -sølv.
Jeg går for gull & bonse sammen med en naturlig hud, markerte bryn og transparent lipgloss.

– les min private blogg her: http://www.zolvi.blogg.no

8 kommentarer
  1. Hei 🙂 jeg lurte på om du har noen tips, eller vet om neon produkter som dekker fregner? Jeg har ganske så mørke fregner, og er DRITT lei de, så er egentlig på jakt etter noe som kan dekke det, om ikke alt, men bare litt. Har du noen tips til pudder, solpudder eller foundation som dekker fregner? 🙂

  2. Hei 🙂
   Lurte på en ting som jeg håper du kanskje kan svare på. Lurer på om det er normalt å miste hår? Føler jeg finner hårstråene mine overalt. Har ganske langt hår. Særlig mister jeg mye etter vasking, børsting og egentlig når som helst. Noen ganger kan jeg bare dra dem rett ut. Er dette normalt? Og har du noen tips og råd?
   Håper på svar 🙂

  3. Hei Sølvi! Er fast leser av bloggen din, og elsker den.
   Har et kjapt spm. til deg ang hår.
   Har naturlig mørkebrunt hår, men farget det for ca 1 års tid siden svart. Er nå lei av dette, og har vurdert og farge det rødt. En dyp rødfarge. Sånn som denne på linken. http://hvitblomst.blogg.no/1229877696_hr.html.
   Så spm. er; trenger jeg avfarging? Og MÅ jeg farge det på salong, da dette er litt for dyrt for en student 😉 Har du noen ideer om hva denne fargen på linken heter? 🙂
   Klem Pia

  4. Hei, jeg skal ivei og sette på noen få extensions bare for å få litt mer fylde i boben min nå til uka. Så lurte jeg bare på hvordan jeg da gjør det med styling etterpå, kan jeg føne og rette håret som normalt, eller vil dette føre til slitasje på festene?:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg