Oslo

Er i Oslo noen dager for møter og kurs med jobben. Har pakket med de viktigste hårtingene – sexyhair sin hårspray, kevin Murphy sin saltvannsspray, Alexander Sprekenhaus sin olje.. Favorittene!!

6 kommentarer
    1. kan jeg bare spørre deg om et raskt spørsmål? er minicolor en permanent farge? hvis ikke vil jeg tilbake til den frisør salongen, for jeg betaler ikke 1200 for noe som går ut etter 8 vask.er veldig taknemlig hvis du svarer, føler meg så uhøflig når jeg klager til friøsren. mvh anna

    2. å tusen hjertelig takk for svar NML! er det da lov å gå tilbake til frisøren å spørre om hun kan ta i en permanent farge,men den samme fargen bare permanent,uten å måtte betale da. ?

    3. Anna: Jeg tror nok du må betale hvis frisøren skal farge håret ditt igjen, men hvis det har vært noen misforståelser mellom dere ang permanene eller ikke-permanent farge kan det jo hende dere kan komme til enighet om noe. Du kan jo ta en telefon eller stikke innom salongen og høre. Nå vet du i hvertfall at du liker fargen, så da kan du jo be om permanent farge neste gang 🙂 Det er det som er fint med minicolorasjon.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg