Styling til helgen!

Jennifer+Hawkins in Myer Autumn/Winter Season Launch 2011 - Arrivals
Krølle lengdene, del i sideskill og trekk håret mot ene siden slik at det blir asymetrisk.
Bruk gjerne litt gel, voks eller spray for å holde det mot ene siden + feste med noen fliseklemmer.
Cool!

5 kommentarer
  1. Hei
   Jeg trenger noen tips til hvordan jeg kan klare å spare til langt. Jeg har skulderlangt nå, men alltid når jeg kommer dit, vil jeg klippe meg kortere. Da lurer jeg alltid på hvorfor jeg gidder å spare. (jeg vil ikke bruke extensions) Er trebarnsmor, så har jo ikke alltid så god tid til å style håret. Blir ofte bare en strikk i det.
   Jeg kler kort/kortere hår også, men vil så gjerne klare å spare til skikkelig langt.
   Hva er det egentlig med damer og langt hår;)
   Blir veldig glad hvis du har tid til å svare meg:)
   W

  2. jeg var på estetique og kjøpte meg en foundation. hun dama som jobba der hjalp meg litt, og hun sa jeg burde ha en med gul undertone siden jeg har kald hudfarge eller noe sånt. hun hjalp meg til å finne en “studio fix fluid NC 30” mac btw, men jeg synes den ser alt for gul ut når jeg har fått den i hele ansiktet. jeg vil se naturlig ut, og helst brun, ikke gul. har du noen tips til hvordan foundation jeg burde prøve? har sliti med dette i ååår.

  3. Heei. 😉 Veldig fin header på bloggen altså. 😉
   Meen, jeg bare lurte på noe. For siden du er frisør så vet du sikkert noe om dette her. Fordi jeg kjøpte sånn der “party success hair color”. Det er en fargespray som man sprayer i håret og går ut igjen når jeg vasker det. Men jeg lurte bare på om dette slet/var farlig for håret, siden jeg ikke er sikker på hvilke ingredienser som er sprayen siden det bare er sånn “party” greier… Så sliter det veldig på håret eller tror du? 🙂
   Takk hvis du svarer!! 😀

  4. Hei, hvordan får dere sånne fine krøller i langt hår? kan du lage et videotips på hvordan få til sånne finne krøller. tusen takk!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg