TROMBORG!

Har dere prøvd Tromborg sitt mineralpudder?
Det gir en fantastisk glød og huden ser så sunn og frisk ut;)
Det er ikke så dekkende som andre mineralfoundations, men bruk en concealer for å dekke eventuelle urenheter før eller etter du har lagt pudderet.
Jeg elsker det!


Var hos wahwah skin trim studio i Åsane senter i går. Hudanalyse og utklemming. Fikk maske og masasje- Fantastisk!!
Er tom for produktene jeg brukte og velger comfort zone igjen denne gangen. Fuktighet er stikkordet og dere skal få se produktene senere til uken. Vi målte fuktigheten i huden min (avansert wahwah-apparat) og det var noen lunde ok.
Vi går mot høst og vinter med kaldere luft og det betyr at vi må beskytte huden godt.
Mange spør hvilke produkter de bør bruke for det ene og det andre- det beste dere gjør er å stikke innom en hudpleiesalong og få en skikkelig hudanalyse. Der får dere målt talg, fuktighet og evt rynker.


Bruker også Tromborg sin kabuki-kost for å legge foundationen. Den er så myk og deilig.
– Tromborg fåes kjøpt på wahwah skin trim studio.

produktet er sponset, men jeg kjøpte det selv før den tid.

11 kommentarer
  1. Hei! Jeg bare lurer på om du kan tipse oss som sliter med tørt hår, noen produkter du vil anbefale? Setter STOR pris på om du kunne laget et innlegg med noen produkter av både, shampooer/balsam, og noe og ha i håret etter vask? 🙂

  2. Hei et lite spørsmål, vet du hvilke salonger man får kjøpt Wella SP – Balance Scalp serien?
   forresten kunne du ikke dele noen tips for hva man skal gjøre hvis man får flass?

  3. Hei, jeg har tenkt til å farge håret mitt men er usikker på hvilken farge. Jeg har opprinnelig rød/kobber farge i mitt naturlige hår og har veldig lyst på en forandring! hadde satt pris på å høre din mening.. tenkte noe innen lysebrunt men..?

  4. Heei. Eg har sett alle de dere krølling med rettetang. men finner de ikke igjen. Kunne du ha sendt link eller noe. til neck2.blogg.no ? eller behappydude.blogg.no samma hvilken du tar. begge er miine. Men det jeg ville spørre deg om var om du kunne legge ut en video om hvordan man fletter fiskebeinsflette? Hadde satt stoor Pris på det!

  5. heihei, eg lure litt på kva glansvask er? Eg har no solbleka/solstripa blondt hår, men har meir lyst på en lys brunfarge. Eg vurdera glansvask, men er enda ikkje heilt sikker. Veit du noke om prisen, eller er det varierandre fra salong til salong? Går fargen ut litt etter kvart, eller blir de mykje styr me ettervekst? 🙂 Håpar på svar!

  6. Hei 🙂 Har alltid lurt på hvordan man får så ren hud? Og det er mange som har svart på det!! men lurte på om det går an å få ren hud uten å måtte bruke så veldig mange kremer? For huden puster vel best uten så masse? Og hva burde man bruke/gjøre får å få vekk kviser? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg