SØNDAGSPLEIE!


Hårkur i håret og maske på ansikt. Deilig med egenpleie dagen derpå.  I dag bruker jeg kur fra Loreal -Force vector som tilfører både proteiner og fuktighet.
Masken er fra BIOLINE og jeg føler meg nok som et nytt menneske etterpå, hehe.

Tenkte også å rydde i alle boksene med makeup og styling som ligger over alt..
Vi starter skolen igjen på tirsdag- da blir det full rulle fremover!

Vil du bli frisør? Vi har en kampanje som går ut tirsdag denne uken – meld deg på og vi betaler oppstartsgebyr på 3000 kroner!! se http://www.norskhudpleieskole.no eller ring 2331114 i morgen og snakk med Trine!

6 kommentarer
  1. Jeg lurte på en ting. jeg har lest på mange forsjellige nettsteder om hjemmelagde hår kurer. Sånne kurer som lages av mat og billige ting man finner i vanlig matbutikk. Jeg lurte på om du viste om noen sånne for forskjellige hår-typer som faktisk funker, hadde vert flott om du hadde laget en video av det. Takk på forhånd 🙂

  2. Jeg elsker bloggen din og alle hårtipsene du kommer med.
   Jeg bare lurer på hvor du får kjøpt den naturbørsten jeg har sett du bruker i noen av videoene dine. har hørt den er veldig bra og ikke sliter på håret, men vet ikke hvor jeg kan få tak i den?
   håper du kan hjelpe meg 🙂

  3. Først og fremst! Veldig inspirerende blogg 😀 kjempe bra!
   Men, skal i bryllup snart, så lurer på om du kunne gitt noen tips ang frisyre denne dagen! Det ville vært gøy med noe annerledes, men samtidig veldig pent! Har langt hår og skal ordne det selv tenkte jeg!
   Håper på gode tips 😀
   Klem

  4. Hei, jeg digger bloggen din, følger denne bloggen hver eneste dag!!
   Jeg lurte på om du kunne fortelle hva slags bronze”kremer” du anbefaler, for at man skal se brunere ut enkelte steder? Jeg lurte også på om du anbefaler produkter fra John Frida?

  5. Hei 🙂
   Utrolig fin blogg du har ! Digger den ! 🙂
   Men jeg lurte på en ting. Jeg har utrolig krøllete hår, og hår så extremt lyst på pannelugg eller skrålugg. Men jeg er så skeptisk siden håret er krøllete, for en krøllete lugg som står til alle kanter er ikke pent. Det er heller ikke pent om den blir slitt av rettetang. Hva tror du ? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg