SPØRSMÅL OG SVAR

Jeg får en del mail fra jenter som gjerne vil jeg skal gi tips og frisyreforslag. Dette har jeg desverre ikke tid til og jeg anbefaler dere å ta en tur innom en salong for å gjøre dette. Vil dere at jeg skal hjelpe dere, booker dere time på Think hairwear ved fløybanen. 55707093 & www.thinkhairwear.no (ledig i desember)

Har dere spørsmål om hair talk extensions – kan dere stille dem på facebooksiden deres HER. De vet mye mer enn meg om hvor – hva – pris – osv..

Når det gjelder hårprodukter fra matbutikker så anbefaler jeg ingen av merkene. Nei, heller ikke dem som er på reklamen på tv`n. Selges det ikke i salong, er det ikke produkter frisører bruker – og da heller ikke det som er best for håret.

Til dere som lurer på hvilken farge / bleking / permanentolje dere skal kjøpe i butikken, – Beklager, men det kan jeg heller ikke hjelpe dere med. Jeg kjenner ikke til noen andre merker enn de vi selv bruker i salong og kan kun anbefale dette.

Her er noen spm.& svar  fra kommentarfeltet.

Hei.. jeg har et veldig stort problem. håret mitt brakk i dag, for første gang etter et år med bleking hos frisør. det brakk pga jeg gjorde det med hjemme bleking denne gangen, det brakk helt fra hodebunn. Så nå har jeg bare en stuss der. Jeg vil fortsette være blond, men tror du hvis jeg legger inn brune striper i det og bare bleker etterveksten, at det fortsatt vil brekke?
Uff, det er ikke lett å si hva du bør gjøre her. Det er vanskelig å svare når jeg ikke får sett eller kjent på håret ditt selv. Det beste du kan gjøre er å kure håret godt, gjerne med nanomax + stikk innom en salong og hør hva de vil anbefale. Ikke gjør noe hjemme selv i hvertfall 😉

Hei! Jeg har nettopp stripet håret mitt fra hvitt til brune striper og håpet på en mer naturlig farge. men det ble mer kaldt, litt sånn som du har på bilde øverst på siden (salongen din private nettfrisør). Hvordan fikk du stripene til å bli varme/gulaktige. Burde jeg ta en glansvask over, eller hva gjørde du? Håper på svar 🙂
Første gangen jeg gikk fra lys til mørke striper ble de også kalde. – Selv om de ble godt forpigmenterte virket de matt. Senere la jeg inn flere folier med en varmere farge. Med det grunnlaget jeg hadde fra før ble fargen mye finere;) Frisøren bør forpigmentere stripene godt før de legger i en mørk farge, men dette vet de;) Likevel kan et porøst og tørt hår virke kaldt.

Jeg har hår som rekker meg litt lengre enn skuldrene, og jeg liker å bølge med bølgetang og krølltang. Jeg merker at jeg får mer komplementer om håret mitt når jeg har gjort det. Ulempen er at dette tar nokså lang tid, og i hverdagen rekker jeg ikke dette før jeg må løpe til bussen. Jeg har derfor flere ganger tenkt på å ta en lett permanent som gir bølger og svake krøller (sånn Mary-Kate og Ashley – style).
Det er mange som tror vi klarer å lage permanente Hollywood-krøller , men desverre er det ikke så enkelt. De største rullene våre er ikke stor nok . – Men ønsker du mer bølgetang-krøller kan du gå innom en salong og spørre om pris og om de får dette til på håret ditt. (er det behandlet osv..)
Kan tenke meg at det ligg på frapris: 850 og oppover..

Jeg vet ikke hvor mye erfaring du har med microring extentions, men jeg spør uansett. Jeg satte nettopp mitt på, men jeg synes det ser ganske stygt ut. Først og fremst så måtte jeg stusse av noen cm nederst, fordi det var slitt. Fortsatt synes jeg håret deler seg helt opp, og det er helt tynt nederst. Også er det det at fremmerst er mitt eget hår rett ned, så det blir en brå avslutning, og det ser ikke pent ut. Har du noen tips? Kjøpte håret påpilus
Da synes jeg du skal ta kontakt med pilus og høre. Hår som ikke er satt på og kjøpt i salong vet jeg ikke noe om , desverre. Ellers kan det hjelpe med gode olje & kurer. Maroccanoil, Alexander Sprekenhus, elixir.20 kommentarer
  1. Hei:) jeg lurer på om hvilken hair-clips du anbefaler?
   hadde vært fint med et svar, digger bloggen din ;D

  2. Hei:-) jeg lurte på hvilken glattetang som eg god får krøllete hår :-/ har prøvd mange men må holde på så lenge føre det blir glatt.. så jeg lurte bare på om du kunne hjelpe meg:-)

  3. Hei ! jeg har clip on extensions, men kan ikke bruke de, fordi jeg har ganske kort hår, det rekker så vidt til skuldrene. Når jeg setter dem på, blir det en veldig tydelig strek bak, som skiller mitt eget hår og det falske. jag kan ikke sette extensionsene lengre opp, for da vises de i hodebunnen. jeg har også klipt de ganske korte, og fargen er helt lik. vet du hva som kan hjelpe?
   hadde satt stor pris på svar så fort som mulig : )

  4. hei! når jeg retter håret mitt, går det kanskje bare 30 min før det begynner og bølge seg igjen. noe som er utrolig irriterende:(( har dette noe med glattegjernet og gjøre? 🙂 eller retter jeg det får fort ?
   <3

  5. hei! når jeg retter håret mitt, går det kanskje bare 30 min før det begynner og bølge seg igjen. noe som er utrolig irriterende:(( har dette noe med glattegjernet og gjøre? 🙂 eller retter jeg det får fort ? 🙂
   <3

  6. jeg retter håret mitt nesten hver dag, har veldig tykt og har mye fall i håret. men det holder seg aldri helt rett selvom jeg bruker varmebeskyttende og litt maroccanoil etterpå. det krøller seg alltid litt foran og nederst. Hvordan bør jeg klippe meg for å unngå dette, hjelper det å tynne ut?

  7. Hei 🙂 Jeg lurer på om du kunne forklart meg hva glansvask er? Jeg har veldig blondt hår som har blitt solbleket og slitt. Tuppene er tatt, men har lyst på mer glans i håret. Gir glansvask bare glans? Jeg har lest om det, og jeg får inntrykk av at det er hårfarge, som går ut etter noen vasker. Er det det? 🙂

  8. hei! sliter antiperm for håret? og går det ann å få det vanlige krøllte håret tilbake igjen etter behandlingen?
   fast leser av bloggen din! :))

  9. Hei
   Jeg har ganske slitt hår og lurte på om du kunne anbefale sjampo og balsam som hjelper men som ikke er alt for dyr

  10. Jeg har oransje-brunt hår som er naturlig, og jeg har brune øyne. Det jeg er på kikk etterer en shampoo, balsam eller evt hårkur som kan gi meg mer brunkjær i håret. Jeg har forsatt lyst til å beholde den varme fargen jeg har, ikke sånn kald brunfarge hvis du skjønner. Jeg har ikke lyst til å stripe det/farge det, så luret på om det finnes noen mulighet utenfor det. kan du hjelpe meg?! 🙂

  11. Hei! Jeg har et shampoo-problem som jeg trenger hjelp med.
   Jeg har lenge hatt tørr hodebunn og har nå byttet til maxi.wash fra kevin murphy som har gjort hodebunnen mye bedre. Men det jeg sliter med nå er flatt/livløst hår, jeg har til vanlig mye fall men dette har gått vekk. Jeg føler også at hodebunnen produserer mye sebum(?) Jeg vet ikke helt HVA det egentlig er, men når jeg klør meg i hodebunnen så “skraper” jeg vekk små klumper som kan minne om talg. Jeg savner veldig mitt fyldige og bølgete hår. Har du noe forslag til shampoo? Jeg bruker bare frisørprodukter. Hva burde jeg fokusere på? Krøller, farget hår eller hodebunnen?
   På forhånd tusen takk 🙂

  12. Hei! Jeg har et problem med å krølle håret mitt. For det første er det helt glatt, ganske langt og ikke særlig slitt til vanlig. Har alltid hatt problemer med å tupere det osv. Når jeg har prøvd å lage krøller med GHD sin rettetang blir det ikke ordentlige krøller. Det blir bare en brekk eller en liten snurr. Jeg har også fått noen som klarer å lage superfine bølger på sitt eget hår til å gjøre det på mitt – men det funker ikke.. Har du noen tips til hvordan jeg kan få bølger i håret med en rettetang? Finnes det noen gode produkter eller lignende?

  13. hei angående innlegget : ” Jeg har hår som rekker meg litt lengre enn skuldrene, og jeg liker å bølge med bølgetang og krølltang. Jeg merker at jeg får mer komplementer om håret mitt når jeg har gjort det. Ulempen er at dette tar nokså lang tid, og i hverdagen rekker jeg ikke dette før jeg må løpe til bussen. Jeg har derfor flere ganger tenkt på å ta en lett permanent som gir bølger og svake krøller (sånn Mary-Kate og Ashley – style).
   Det er mange som tror vi klarer å lage permanente Hollywood-krøller , men desverre er det ikke så enkelt. De største rullene våre er ikke stor nok . – Men ønsker du mer bølgetang-krøller kan du gå innom en salong og spørre om pris og om de får dette til på håret ditt. (er det behandlet osv..)
   Kan tenke meg at det ligg på frapris: 850 og oppover.. ”
   Så kan jo wella permanent med papilotter være et alternativ?

  14. hei har akkurat farget håret to ganger på rad, iløpet av en uke, håret var ikke tidligere farget/bleket. Jeg er fortsatt ikke fornøyd med fargen og ønsker derfor å farge det enda en gang. Hvor lenge bør jeg vente?

  15. Hei!
   Jeg er en kar med veldig lyst, blondt hår. Jeg kunne derimot tenke meg en litt mørkere tone i håret, og lurer på om det finnes noen enkle grep jeg kan gjøre her, uten å måtte farge håret? I butikkhyllene ser jeg fargeshampoer, og tenker å kanskje prøve en av dem. Jeg ser for meg at disse kanskje vil gi en mild fargeendring, slik at jeg slipper et forklaringsproblem for bekjente… Burde jeg i såfall prøve en fargeshampo type sort(hvis dette finnes)? Jeg mistenker nemlig at en type brun vil gi det hvite håret mitt en rødere farge? Finnes det andre enkle måter å oppnå dette resultatet? Har sett noen råd om å vaske håret med kaffegrut o.l.

  16. Adam: – Ønsker du en mørkere tone er det best å gjøre en mild fargeendring hos frisøren. Er håret ditt bleket/lysfarget? Eller naturlig lyst?

   – En fargeshampo kan slå ut som grønn/matt om håret ditt er bleket. Dette fordi det mangler røde/oransje pigmenter og en brunfarge kan da slå ut som grønn !!

   🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg