MINE TOPP 5!

Her er mine 5 stylingfavoritter akkurat nå!!
– Dette er produkter jeg bruker hver dag / hver gang jeg vasker håret.


Kevin Murphy – dry shampoo.
Genial til treningsbagen;)

Catwalk sin nye styling cream
Jeg elsker denne!!!

Håroljen fra Alexander sprekenhus!
Lukter fantastisk, absorberes kjapt inn i håret og det blir silkemykt!

Kevin Murphy sin hårspray!!
Ahh, ENDELIG finner jeg en som ligner D:FI sin 😉 Love it!! 

Wool shake fra Redken.
En av saltvannsspray-favorittene!!

Prisen på produktene ligger på rundt 300 kr.

16 kommentarer
  1. hei!Vet noen har spurt omdet før, men har ikke sett noe svar på det. Men kan du lage et innlegg om produkter og frisyre for krøller. Jeg har vært hos mange frisører men ingen kan klippe krøllete hår,(har og vært hos think på fløybanan) Det ser bare enda verre ut enn før etter jeg har vært hos frisøren.. Har du noen tips til produkter for krøllete hår, og hvordan man burde klippe det. (Jeg har prøvd alt av krølle produkterr for håret,har sikkert to bæreposer hjemme full av frisør styling produkter)

  2. Hei! Jeg skal til Bali nå snart i 4 måneder, og lurte bare på om du kunne ha skrevet noe om hvordan man tar godt vare på håret, slik det ikke blir altfor slitt.. Også lurte jeg på om saltvann er bra for håret eller ikke? Og om håret vokser raskere i et tropisk klima ? 🙂

  3. Jg bruker også Catwalk sin styling cream, I’m in love 🙂 Endelig føles det ut som jeg har litt tykkere hår MED hold i!! Nå er det morro å ordne håret!!

  4. hei! kan du lage en sminkevideo der du viser hvordan du sminker deg til daglig?? hadde blitt kjempe glad hvis du gjorde det. 😀

  5. Hei:D er denne dry shampoen grei til MØRKT hår??:) jeg har dårlig erfaring med at det kan virke matt og i værste fall grå/kvitt med tørrshampo i mørkt hår.. (feks kms (makeoversprayen), MEN som er god i lyst hår..) HVOR får vi tak i denne?:) nettet/salong?

  6. Heei ! jeg har afrikanske krøller bare ikke like grovt og jeg lurer på om du vet om noen produkter eller tips sånn at håret mitt ikke blir så stort når det tørker?

  7. heidu! har du prøvd bamboo serien fra alterna? 🙂 den er utrolig bra! kommer snart en ny serie i bamboo som heter “rehab”.. gleder meg!
   har du prøvd eller hørt om bamboo, zølvi? 🙂 hvis ikke, absolutt verdt å prøve !
   blir en absolutt favoritt!:D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg