Denne er så god!


Jeg jobbet et år på Norsk frisør og hudpleieskole i Oslo sammen med en fantastisk makeupartist! – Hun anbefalte meg denne foundationen og den er så bra!!
Den finner i nesten alle farger og er perfekt til kvelder hvor du ønsker at makeupen skal dekke mer, holde lengre.
Denne gjør at huden min blir helt jevn og fin. Flere veninner kommenterer det og har også kjøpt seg denne nå.

Jeg bytter mellom 3 stykker. Honey light, golden dark og golden light. De blander jeg sammen for å finne min farge.- Alt etter hvor mye sol jeg har fått og hvilken årstid det er.

Dette er en mineralfoundation med godt dekkevne. Ha gjerne et transparent pudder over for å matte ned.
Av og til blander jeg i litt fuktighetskrem. Da blir den tynnere 😉
Perfekt!!-  Foundationen finner du her!

produktet er sponset 

  1. Jeg har et spørsmål. Jeg har farget hår mitt noen par ganger.
   Sist gang jeg har farget håret mitt var den 20.aug. Jeg holdt på med av farging og etter det farget jeg det sånn litt oransjbrunt. Jeg vil gjerne farge håret mitt platinablondt. Men jeg er LIV REDD for at det skal ødelegge håret mitt på grunn av all fargingen.. Hva skal jeg gjøre?

  2. Hvilke shampo og balsam eller hårkur bør jeg bruke for fliset hår? Jeg har veldig problem med det! Jeg er 12 år så har ikke så veldig god rå til superbrae produkter, men kan du nevne noen vanlige som man finner i daglivarebuttikken? Takk på forhånd <3 fin blogg!

  3. Hei,jeg lurer på hva jeg kan gjøre mot fett hår? Har vært plaget lenge med det og jeg har prøvd alle råd fra frisører,brukt gode frisør produkt mot det og jeg har prøvd å ikke bruke balsam i det hele tatt. Men uansett hva jeg har gjort, så får jeg fortsatt fett hår bare noen timer etter at jeg har dusjet ?! :/

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg