En bølge!


For å få til en bølge selv kan du bruke glattetangen din og forme håret mens du klapper den forsiktig til 😉

LOVE IT!

9 kommentarer
  1. Heei 🙂
   Jeg for noen uker siden kjøpte jeg bobbi brown foundation, men i natt var det veldig kaldt på rommet og når jeg tok på den var en stiv og rar.. jeg lurte på om det er mulig å reagere på det?
   På forhånd takk .

  2. Går det an å ta avfarging hjemme? Kjøpe noe på en butikk eller noe sånt? (selv om du sikkert ikke vil anbefale det)
   Og hvor mye vil det koste til frisøren omtrent? og hvordan blir resultatet?
   Takk på forhånd 😀

  3. hei, jeg er veldig plaget med flass, det klør, lukter vondt og ja ser bare ekkelt ut og føles og, har prøvd jeg både, olivenolje,dandruff shampoo for flere 100kr den du anbefalte meg for en stund tilbake og en firsøren min anbefalte meg(BIO+) og ja.. jeg MÅ få det bort, nå som det begynner og bli kaldere i været så blir det bare værre, jeg lurte på om du kunne skrive et innlegg om hvordan man få kvitt dette for godt, jeg har hørt og lest masse rart, både grønnsåpe, sitron, ingefær shampoo, og et eller annent eplesider edikk dings og ja masse…. kan ikke akkurat prøve alt, eller jo kan jo det, men ivartfall med litt mellom rom.
   Så hva anbefaler du?? pliz er desperat

  4. Sånne bølger er vanskelig å lage har jeg funnet ut! I fjor på PTF(prosjekt til fordypning) så skulle vi gjøre slik med masse gele og en metallkam.. Fikk den første bølgen til i luggen, men så gikk det ikke like bra i resten av håret.. Så neste gang jeg er på utplassering i salong, skal vi ha en oppgave der den frisyren skal lages. Gru/gleder meg!! 🙂

  5. Å så fint! Sånn vil jeg lage! – men jeg får det ikke til. Kan du være så snill å vise på video en gang du får tid? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg