SELVBRUNING

St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse 240ml
Flere av dere spør om selvbruning og hvilken jeg synes er best.
Kjøpte ST. TROPEZ da jeg var i USA og er kjempefornøyd! Denne gir en fantastisk jevn og naturlig farge + lukter ikke så mye. Den finnes i skum og krem som jeg har prøvd.
Vet ikke om du får kjøpt denne i Norge med på siden min her ser dere en rosa annonse fra feelunique. Der har de den til 280 kroner ser jeg;)
Nå er det sånn at om du kjøper noe derfra som du må betale moms/toll på , så kan du sende inn regningen og de betaler dette. Genialt!

annonsebasert

14 kommentarer
  1. Jeg elsker St. Tropez. Siden jeg har ganske lys hud bruker jeg en derfra som heter Everyday (den for lys til meduim hud) Da får jeg veldig gradvis brunfarge. 🙂

  2. Hei, jeg har et spørsmål 🙂
   Bare lurer på når man har dusja, skal man børste håret med en gang, eller skal man la det tørke? 🙂

  3. hei, jeg har tatt avfarging på håret mitt hos frisør, så nå har jeg min naturlige farge som er ganske mørk blond. håret mitt er ganske godt tatt vare på osv. men det blir veldig lett fett. Har prøvd alt fra volum shampoo, rensevshampoo, tørr shampoo og shampoo som skal nøytrailsere hodebunnen, men føler ikke at noe hjelper i lengden. Kunne du skrevet et innlegg om fett hår/hodebunn? jeg begynner virkelig å bli desperat!

  4. Hei, jeg har også et spørsmål.
   Jeg har langt og slitt hår. Retter det veldig mye. Flasser ikke noe spessielt, og håret mitt blir ikke så veeeldig fort fett heller.
   Men jeg tenker å kjøpe KMS california flatout shampoo & balsam. Tror du de er gode mot håret mitt, eller vil du anbefale meg noe annet? Jeg har prøvd noe fra kms før, og håret mitt ble glatt og godt, i tillegg til at det lukter ordentlig godt. Men vil helst ikke bruke flere hundre kroner på det om det ikke vil funke.

  5. Denne selger de som spray på vestkanten! Der har de sånn salong, hvor du evt kan spraye deg brun, hvor du også kan kjøpe denne for å bevare fargen. kan godt være de har den i skuum eller krem og 🙂

  6. Syntes faktisk denne selvbruningen er oppskrytt. Prøvde den for ikke lenge siden og syntes den var vanskelig å smøre ut, pluss at omtrent all fargen rant av etter første dusj :/ Jeg vil anbefaler Dior sin på det varmeste 🙂

  7. Hej 🙂 Tak for en fin blogg…Jeg har prøvd sunspa ? Jeg kjøpte både Sunspa Original og Chocolate på http://www.selvbruner.no, da de hadde 10 % for 5 uker siden. Fikk produktene 2 dager etter;). Jeg så SunSpa i Woman utgaven, hvor den var favoritt.
   Jeg må bare si, at begge er helt fantastiske. Jeg dem mest i ansiktet og på overkroppen ? man skyller overskuddsfargen av i dusjen og derefter smitter det ikke av på tøyet? og det beste av alt den stinker heller ikke he he..
   Kan kun anbefales ? det er blitt min favoritt.:-)
   Hilsen Line
   fra østfold

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg