Langt hår på 1-2-3!

Jeg anbefaler Hair talk fra Ruhs om du vurderer extensions, dette er tape extension som ikke sliter så me på håret. Jeg bruker det selv og er veldig fornøyd!

– Vil du ha langt hår til fest får du et tips her:

Lisa sitt hår en lørdagskveld.

2 deler med SARASHAIR – trengs ikke mer for å forlenge det litt, om du har litt lengder på håret;)
Krølle lengdene litt , så blander det seg fint inn.
Tupere i bunnen før du fester klipsene, da holde de bedre.

VIPS- lengre hår som jeg fikk med meg hjem i vesken, hehe.

15 kommentarer
  1. Hei 🙂 Ser du har lagd noen brullypssveiser litt lengre nede, men er for komplisert til å klare det for meg. Kan du lage et innlegg eller noe hvor du viser noen oppsettninger av håret som ikke man må ha noe spess erfaring i frisør? 🙂

  2. hei! 🙂
   jeg bare lurte på om du kunne svare på noen av de spørsmålene som du får i inleggene snar(ikke meningen å mase)t? 🙂

  3. i hvilken salong får vi kjøpt det ?.. og du har kjempe pen, kan du lage en sminkevideo av deg:)? hvordan du sminker deg til hverdagen=)

  4. Hei ! 🙂
   Jeg var innpå youtube i dag og så på tips i forhold til sminke og sånn.
   Så trykka jeg på en video av deg. Og på den videon syntes jeg du hadde så fint hår!
   Du hadde sånn veldig blondt oppå, og brunt/mørke brunt under, og litt mørke brunt i luggen. Jeg fikk så lyst på det selv. Hvordan gjorde du det? Bør jeg gå til en frisør eller kan jeg gjøre det selv? Kan ikke så mye om hår, så jeg syntes det er litt vanskelig å finne farger og sånn som passer meg.
   Håper du kan svaret på dette, håret mitt er så kjedelig for tia. Jeg trenger virkelig en oppfriskning.
   Ps. Digger denne bloggen!

  5. etter utøyaa tragedien har jeg bestemt meg for å alltid være ærlig, og gi komlementer når det er noe jeg syns er fint.
   Så må bare inrømme med handen på hjertet at du har helt nydelige øyne! De har sånn sykt fin blåfarge, liksom:) også elsker jeg bloggen din, syns det er veldig morsomt og inspirerende å lese hva du skriver. Du skriver veldig bra, sminker deg bra, er kjempe pen og har fint fint hår. Du burde være stolt av deg selv som har nådd så langt! Et <3 til deg! klem

  6. Hei! Jeg har ett lite “spørsmål”..
   Jeg har naturlige bølger i håret, men greia er at jeg bare har bølger bak på hodet. Jeg har liksom ikke noe foran, der er det bare liksom litt”ujevnt”.. og jeg synes dette ser veldig rotete og stygt ut, men der jeg først får bølger synes jeg de er veldig fine! Så jeg lurte på hva jeg kunne gjøre for å få hele håret til å bli bøgete/få fram fler av de? (uten bølgetang ol.)

  7. Jeg har sarash hair, men det blir så fort flokete, og som en høysåte. Hva gjør jeg feil? Ikke hatt det mange månedene heller . Så er ganske skuffet etter og ha hørt så mye fint om det..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg