BEVARE FARGEN DIN!


Kjøpte denne fra salongen vår – kostet 29 kroner og holder til 1 gang.
Har du kortere hår kan du fint bruke den i 2 omganger. Her er min vurdering,


Ja, litt vanskelig å få den ut av posen , hehe.. Brukte både tenner og hender;)


Lys lillafarge som skal nøytralisere gule pigmenter i lyse hår.
Denne balsam/kuren finnes også i en rødfarge og brunfarge.


Lukter godt og er lett å fordele i håret.
Lot virke i 15 minutter.


Ikke mange dagene siden jeg la inn noen folier med en litt kaldere farge.
Synes ikke kuren har påvirket fargen noe, men gir masse glans!

Resultat:
Håret blir veldig mykt, det er det mest posistive med den. Gir masse glans.
Vet ikke om jeg er superimponert over at den gir en kaldere farge- nøytraliserer det gule, men så er ikke 29 kroner all verden heller.

Vi skal teste den røde og brune også.


17 kommentarer
  1. Kult !
   Jeg har et spørsmål til deg 🙂
   Er det mulig å ta bort panneluggen?
   Jeg ville ha pannelugg i 6 klasse så jeg har hatt det i to år nå(jeg skal begynne i 8)
   Og jeg vil ikke ha det lenger, så er det mulig å klippe den bort eller ta den bort?

  2. Hva heter den? Synes det er supert at du tester og tipser om produkter, men savner som regel at navnet står under. Er ikke alltid det synes like godt på bilder.

  3. Hei, jeg har veldig tørt og slitt hårt som liksom blir sånn livløst og ekkelt. Jeg vil liksom ha det sånn at jeg dusjer så er det friskt og fint og rett med litt fall. Har du noen tips? ikke bare sånne produkter man bruker men liksom klipping og sånn???
   veldig mye krøller og tjukt hår som jeg HATER av alt på jord?
   pliz svar, desperat klarer ikke leve sånn lenger.

  4. Hei 🙂 har kjøpt meg GHD rettetang og ønsker å behandle den best mulig. Derfor lurer jeg på om du kunne tenke deg til å skrive et innlegg om hvordan man skal behandle den? F.eks hvordan man vasker den, og om den tar skade av at man har varmespray i håret og lignende.

  5. Heeei!
   Jeg er ei jente som har veldig lyst til å få blondt hår. jeg har brunt hår nå, men jeg vil prøve noe nytt! 🙂
   Men jeg tror ikke jeg har råd til å gå til frisør å farge det.. Så da må jeg jo prøve hjemme. Og jeg vil liksom ikke ha sånn gul-oranskjeblondt, heller :/
   Hadde du giddet å skrive litt til meg og hjulpet meg? 🙂
   Klem, Marit.

  6. Gleder meg til du skal prøve brune fargen sin 😉 Kjempe fin blogg, har sagt det 100 sikkert no, leser begge bloggene dine hverdag, men kommenterer ikke alltid -.- skal prøve å gjøre det no 😉

  7. Heisann ! Jeg har farget hår, og jeg har veldig lyst til å få min naturlige hårfarge tilbake, men veit ikke hvordan. Jeg er ikke 100% sikker på hvordan den naturlige hårfargen min er i og med at jeg har farget det brunt i 3 år, men jeg tror det er litt kommunegrått eller hva det heter. Også leste jeg på nettet at hvis man vil ha tilbake naturlig hårfarge så kan man stripe det mørkt hvis man vil ha mørkere hår og det motsatte med lysere hår helt til fargen går inn i etterveksten, er dette sant ? For jeg vil gjerne ha litt brunere hår uten å måtte farge hele håret for da blir det så slitt og etterveksten ser grå ut.

  8. takk for tipset!
   kan du ta en titt på bloggen min for å se hvilken hårfarge jeg har1 Jeg har så utrolig lyst å bli blond, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få det til! Takk på forhånd!:)

  9. Hei 🙂 Var hos frisøren hin dagen og hun skrøy så mye av Kevin Murphy “Just born again”. Hun nevnte at eneste haken er at du kun kan bruke K. Murphy produkter dersom den skal ha noe effekt. Kjenner du noe til dette?

  10. Heii! Jeg lurte på om du vet om noen shampooer som hjelper med å få blondere hår? Jeg lurte på om du vet om en shampoo som ikke sliter på håret og gjør håret litt lysere ? Håper du kan svare på dette 🙂

  11. jeg har et spørsmål!
   min naturlige hårfarge er mørk blond. jeg farget håret mitt brunt, men ville ha det lyst igjen. Så nå har jeg farget og stripet og gjort alt mulig for og få det blondt igjen, men det er fortsatt gult/blondt. DET PRODUKTER DU VISTE, SLITER DET PÅ HÅRET? har ikke lyst til og gjøre noe mer som sliter på håret. Isåfall, kan du ambefalle noe som hjelper mot tørt hår?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg