Permanent retting av hår!


Straight and shine.
En mildere behandling for å rette ut håret permanent.
Dette er en behandling som går over flere timer. Det skal vaskes med spesiell shampo, rettes, smøres på et middel, skylles, tørkes, rettes, smøre på nytt middel osv.
Frisøren må være svært nøyaktig med inndelinger og påføring og det er også derfor det tar tid.
En permanent utretting betyr at når det har gått noen mnd vil du få ettervekst. – Da kan du ta behandlingen på etterveksten. 😉

Hvem kan gjøre dette?
Du som ønsker helt rett hår, eller et glattere hår.
Vi gjør det på både gutter & jenter!

Pris.
Jeg vet at flere av dere vil at dette skal være billigst mulig, men du får det du betaler for – det gjelder stort sett for det meste du handler.
En frisørsalong har ofte en fast timespris. Det vil si at skal du sette opp håret, style det eller annet så tar frisøren en fast sum ut fra hvor lang tid en bruker + hva produktene koster.
En slik behandling koster alt fra 2000 – 6000 kr. Alt fra lengde og mengde på håret ditt. Dette er ikke noe jeg kan svare på her, dere får ta dere en tur til Think ved fløybanen evt.

Kvaliteten på håret etterpå
Det er en sterk behandling, så det kommer an på hvordan håret ditt er i utg.punktet.
Det finnes 3 forskjellige produkter de kan bruke. For normalt, farget og bleket. Jeg vil nok ikke anbefale at hår som er tørre og lyse gjør dette med det første. 

Jeg har sett flere utrolig bra resultater med straight and shine! Helt glatte, glansfulle hår 😉

38 kommentarer
  1. Jeg prøvde det for ca 3 år siden. Det var deilig å ha mer glatt hår og slippe å bruke glattetang hele tiden, MEN håret mitt ble utrolig tynt etter behandlingen og all volum forsvant fra håret! Så jeg vil anbefale at alle tenker grundig gjennom det før de tar avgjørelsen å ta Straight and shine, for håret vil aldri bli slik det en gang var.

  2. Jeg har veldig frizzete hår, vill det også bli borte med en slik behandling? Blir håret like glatt og rett som med rettetang?

  3. Hei! Jeg så du har hatt en spørsmålsrunde, men det har ikke jeg fått med meg og jeg har et spørsmål. Håper du kan svare på det:) Jeg har tenkt å farge håret mørkebrunt. jeg har litt sånn gyllen farge nå, med striper i. I mai tok jeg glansvask i den fargen jeg ville ha, for å se om jeg ble fornøyd for hvis jeg angret da gikk fargen ut etterhvert. jeg ble veldig fornøyd og tenker å farge det. men lurte, hvis man farger håret, får man jo ettervekst, men kan man avfarge det slik at du far din naturlige hårfarge tilbake ?
   -Eli

  4. Har hørt at det også kan være farlig? Hadde tenkt å gjøre det, men ble redd, siden mange sier at det er farlig ogsånn? Hva sier du? 🙂

  5. Lurte på noe jeg har grublet på lenge, du vet heelt sikkert hva det heter! Du vet når man skal lage en dott på hodet, det er bange som setter det i en hestehale, for så å sette en slags runding rundt hestehalen, og fester håret på denne “runingen”, og da får man en perfekt dott! 🙂 skulle så gjeerne hatt det!

  6. Er det mulig å ta en slik behandlig, men å ikke få det helt rett? Jeg har mye krøller, men ønsker bare å strekke ut krøllene litt, ikke helt rett, hvis du skjønner 😉

  7. nå har jeg rettet håret nesten hver dag i to til tre år, og merker at håret er både utrolig slitt, men jeg vil helst ikke klippe meg. skulle gjerne tatt i bruk denne behandlingen, men jeg har ikke råd. har du noen tips til “billige” og bra produkter for slitt hår? 🙂

  8. Hva er forskjellen på en dyr og en billig rettetang? er håret rett lenger? blir håret rettere? osv. 🙂

  9. Hei! Prøvde antipermanent for et lite år siden, og det hjalp ikke i det hele tatt. Frisøren sier at jeg rett og slett har for mye krøller.. er dette samme behandling?

  10. Anbefaler alle å tenke seg veldig godt om før dere tar straight and shine. Det gir et supert resultat, men det sliter noe vanvittig på håret. Jeg hadde helt friskt laangt hår med krøller, tok straight and shine og måtte klippe meg veldig ofte for håret ble så sitt og tørrt at det ikke sluttet å splitte seg i endene uansett hvor mye jeg klippet. Nå, tre år senere, har jeg enda myyye tynnere hår en når jeg jeg fikk straight and shine. Føler håret mitt ble skikkelig forandret. Menn ååhh, det var så digg å alltid se bra ut på håret 🙂

  11. Jeg prøvde dette for 2 år siden, og ble storfornøyd! Jeg hadde skikkelig frisete hår som ikke vil la seg rette ut, så jeg måtte bare prøve! Håret ble liksom mye mer glatt.. Ettersom etterveksten kom med “krøllete fall frisete hår” var det liksom ikke noe gale det heller, det var bare håret under som fikk det, men det var superenkelt å rette ut for resten av håret var jo rett! 🙂 Nå er det så lenge siden, så nå er håret skikkelig frisete igjen, har klipt bort restene også, men har fått skikkelig fine vinkork krøller, selv om det er frisete…. Er det ikke noen produkter som kan gjøre håret mer fett for å dempe frisinga?

  12. Jeg tok det for 3 år siden og jeg måtte flatte det uansett hver dag etterpå for jeg hadde fremdeles litt fall.. Det var ganske kjedelig å bruke nesten 3000 kr og likevel må fikse på håret

  13. hei , jeg har sett etter dette lenge 🙂 jeg lurer bare på om det kommer til å gjøre sånn at håret mitt aldri blir likt igjen? Jeg retter håre mitt hver dag så jeg vil gjerne ta en sånn behandling men jeg vil ikke at håre mitt aldri skal bli likt igjen 🙂

  14. har tenkt å gjøre det , siden håret mitt er så stykt , jeg har veldig lyst !! ;D
   men det kostet veldig mye for å si det sån …
   for jeg synest at håret mitt er så fint når det er rett 🙂 men det er jo fint når det er krøller også da , men det er så bustete og flisete…
   ;))

  15. PLEASE SVAR PÅ DETTE!!.. Jeg tok straigh n shine i fjor vinter.. husker ikke helt hvilken mnd..
   nov , des elle januar.. en av de.. å nå er det fremdeles stritt,men ikke så flatt som da jeg tok det ..
   men jeg er STORFORNØYD, å elsker fremdeles resultatet etter så lang tid..
   jeg har så langt hår at jeg trenger heller ikke å ta etterskille..
   MEN spm mitt er.. KAN JEG STRIPE DET HOS FRISØREN??
   jeg ønsker meg high lights, hvite striper i mitt mørkebrune hår..
   Jeg har allerede stripet det hjemme for å SJEKKE om det falt av eller ble ødelagt, men det ble det ikke.
   ((jeg har ikke helt nordisk hår..er halvt araber fra tunisia, og har verdens mest TYKKESTE å utrolig sterkt hår))
   Ps.. hjemmestripinga ble litt “oransjish” .. derfor vil jeg gjøre det hos frisør..

  16. Hei. Virker den behandlingen på gutter også?
   Lurte på om det tar lange tid og sånnt.
   Vet noen om noen bra frisørsalonger som kan rette håret for gutter ?
   -Meg 😉

  17. Hei, jeg har kjempemasse krøller! Men så dro jeg til norby i sverige og tokk en eller annen brasiliansk hår kur. dette fungerte kjempe fin og kostet bare 1000 kr, men håret ble ikke hundre prosent rett noe som ser mer naturlig ut 🙂 utrolig fornøyd! !!

  18. Må for all del ikke ta det hos Romeo&Juliet i Bergen! De kan det ikke!
   Behandlingen krever utrolig nøyaktighet og tålmodighet. En liten feil kan føre til dårlig resultat(at krøllene ikke forsvinner) eller i verste fall ødelagt hår.
   Har hørt om en som fikk knekt hår etter en behandling hos Romeo&Juliet i sentrum. Det var pga frisøren brukte for sterk olje.. De nektet for å gjort noe feil..
   Elendig kundebehandling! Styr unna!

  19. jeg tror jeg tar å gjør det i kina 😛
   Venninna mi tok permanent retting der for 600 kr alt inkl.
   Og hun er den type som må ut med 700 kr per klipp her i norge og det bare noe cm. for hun har så utrolig mye og tjukt hår
   Og etter å ha kommet tilbake til i norge ble de frisørene her overrasket over hvor bra det var… og til en lav pris
   2000 – 6000 blir altfor dyrt for meg
   Da varte permanent håret hennes LENGE. et år og lenger hvis hun ikke hadde klipt det bort…
   Planke rett. men måtte sitte der i 3 timer da haha

  20. Hello, where can I straight my hair permanently in Bergen? I did it before in another country (Japanese treatment) and it was very good

  21. Ja hei jeg brukte denne behandlingen for 1 år siden og nå har jeg utrolig lyst til å farge håret tror du det kommer til å skje noe med håret hvis jeg farger det plis svar så fort som mulig.

  22. Det koster bare 300 kr i Riga, treatment etter pa 300 kr, bileter til ryga og tilbake 1000 maks. tenk lit!

  23. Har egentlig veldig rett hår, men plages av en verv i panneluggen som gjør at luggen ikke ligger nede, men “deler seg” på midten. Kanskje dette er en løsning?
   Lar det seg gjøre med hjemmepermanent?:p

  24. hei jeg har hår som bil bølgete på luggen å på andre siden så jeg må rette det HELE TIDEN å det blir veldig tørt. bestevenninna mi har rett å glatt å mykt hår. å det er sånn hele tida å hun trenger ikke å rette det å det er ikke slitt heller å jeg er så sjalu. uansett jeg vill at håret mitt skal bli sånn også så funker det der? men blir håret mitt tynnere? for det ønsker jeg ikke.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg