LOVE IT!


Elixiren til Kreastase er en av favoritt-produktene mine. Alle kan bruke den!!
Finnes også i en liten reisestørrelse.

Den mykgjør, gir glans og pleier håret. Kan brukes i både fuktig og tørt hår. Bland den gjerne sammen med en varmebeskyttende krem før du føner eller retter håret.
For at håret skal se og være sunt er leave in produkt et must;)


14 kommentarer
  1. Hei! Prøver her igjen, håper på svar denne gangen! Kan du anbefale en tørr shampo? Trener veldi mye, og føler eg må vaske håret hver gang, men det sliter jo på håret? har hørt at en tørr shampo kan være bra! Digger bloggen din! Masse masse bra du anbefaler! 🙂

  2. God dag!
   Jeg har laget et innlegg som går ut på dette:
   For hver eneste kommentar jeg får, skal jeg gi to kr til Utøya. Pluss at jeg gir 200kr fra meg selv. Reparasjonene der kommer på ca 15-20 millioner, så alle som hjelper til blir satt pris på.
   Så jeg lurer på om du kunne skrevet et bitte lite innlegget om dette på bloggen din, slik at jeg får flere kommentarer. Vil gjerne bidra med så mye som mulig. Grunnen til at jeg ikke bare gir 5000 selv, er at jeg vil at det norske folk også skal bidra med hjelp. Si feks alle 13 åringene som ikke eier ei krone, de kan bare kommentere det ene innlegget mitt, så gir jeg to kr fra dem. Skjønner? 🙂
   Håper på støtte og hjelp fra deg!
   Her har du innlegget: http://crml.blogg.no/1311837843_hjelp_utya.html

  3. Vurderer å ta håndverk og design på vg1, og så fortsette på frisøryrket på vg2. Men det er noen ting jeg lurer på. Jeg har hørt at man lett kan få nakke og ryggskader og senebetennelser og sånnt, er det noen av dere som sliter med det? Og hva sånn ca. får en frisør i lønn?
   Kjempebra blogg dere har!

  4. Skal til frisøren ii morgen, og lurer på om jeg er helt på blårtur hvis jeg spør om å tynnne ut håret selvom jeg ikke vil ha etasjer?

  5. heia 🙂 du har mange gode tips og frisyrer på bloggen din! men jeg lurer på om du kunne hadd noe om mørke striper? kan ikke huske å ha sett det i allefall. jeg har blondt hår etter striper, naturlig farge er litt mørk brun. men nå vil jeg ha lyst hår over vinteren, bare ikke så lyst som det er nå. er det mulig å sette mørkebrune striper i håret over det lyse, uten at det blir stygt og rart? håper du kan svare raskest mulig, siden jeg vurderer å gjøre det snart 🙂 og om jeg må gjøre det med folie eller hette

  6. hei!
   Jeg lurer på en ting, jeg var hos lærling og skulle få håret lysebrunt men det ble istede blondt.. jeg hadde en farge fra før hjemme, men funket ikke siden jeg var veldig mørk brun, så nå har jeg veldig lyst til å farge håret mitt med den fargen men på pakken står det at man helst skal vente i 2 uker etter å tatt permanent farge osv, men når 2 uke har gått er jeg ikke hjemme før leeenge, og har helst lyst til å gjøre det NÅ! kan jeg det eller risikerer jeg at håret blir grønnt?

  7. Hvor mye koster denne ca. på think? 🙂 Er det noenlunde likt moroccanoil? Setter stor pris på svar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg