FOR SKADET HÅR!


Tynne, skjøre hår som er bleket eller behandlet trenger mye pleie. Denne serien er perfekt! Jeg elsker kuren og flere av mine veninner sverger også til denne.
Den gjør håret lett og mykt – samtidig som den reparerer og gir næring til tørre hår.

Shampo, balsam, kur og varmebeskyttende krem.
 – Finnes i salonger som selger Loreal .


10 kommentarer
  1. HeiHei! Jeg har sendt deg en mail ang. EXTENSION-MODELL.
   Meg får ikke no svar 🙂 Trenger dere fortsatt modeller eller?
   Vi er to jenter på 20 som er interissert !

  2. Hei!
   Da jeg gikk gravid første gang, merket jeg stor forskjell på håret mitt. Det ble veldig lett fett, og under amming mistet jeg en hel haug med hår.
   Resultatet var masse småhår i ulik lengde over hele hodet. Lite fint, med andre ord! Det ble også veldig tørt og virket ødelagt(under ammingen) Jeg brukte Joico-serien, reconstruct, etter anbefaling fra frisør, det ble litt bedre, men ikke bra.
   Nå er jeg gravid igjen og jeg lurer på om jeg kan forebygge dette på noen måte? Det tar jo så utrolig lang tid før håret blir ordentlig igjen(det er enda ikke tilbake til normalen etter forrige sv.skap og amming!)
   Vennlig hilsen Mia 🙂

  3. Heihei, jeg elsker bloggen til din, bare sånn btw! Men til saken!! – Min skole er en av ti skoler som er med i P3 skolesession, der vi kan få A-Lee, LidoLido og Erik og Kriss til skolen vår å holde konsert. Og derfor lurte jeg bare på om du kanskje kunne lage et innlegg med link til siden som man finner på nettstedet til nrk, der man kan stemme. Og kanskje hinte om å stemme på Løpsmark skole. Hvis du hadde gjort det, ville det betydd veeeeldig mye for meg og min skole. På forhånd: Takk! <3

  4. Takk for tips,..skal prøves 🙂
   Har hair fashion innlegg på bloggen min nå,hvis du vil se 🙂
   Du har en Kjempekoselig blogg,med masse flotte bilder 🙂
   Ta gjerne turen innom min blogg også hvis du vil 🙂
   Ha en flott kveld videre 🙂
   Klem Maylen 🙂

  5. hei!!
   lurte på om du kunne lage ett innlegg om varmebeskyttede sprayer. har en varmebeskyttende krem fra kerestase, men syntes ikke den hjelper noe særlig…

  6. hei 🙂
   håret mitt er utrolig tørt, vasker det kun en gang i uka, fordi frisøren min sier at det er nok for mitt hår. jeg har aldri opplevd å ha fett hår ikke en gang i hodebunnen. så jeg lurer på hvor ofte må jeg vaske clip on extensionet mitt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg