Spørsmål & svar

Her er svar på noen av spm deres fra kommentarfeltet

lurte på om du hadde eit bra forslag til øyenskygge som ikkje har glitter i seg og som ikkje er så veldig dyr? og kor får eg eventuelt kjøpt det? hadde vert fint om du svarte 😀 digger bloggen 😀
Jeg elsker MAC sine. Der finner du alle farger, med og uten glitter. De koster rundt 140- men holder i evigheter!

Jeg bare lurte på en ting , jeg har mørke brunt hår og jeg vurderer å stripe det i en fareg som gir mer liv men like vel ikke gjør at folk ser det skikkelig godt at jeg har stripet det , så hvilken farge burde jeg bruke ?
Har du farget hår må det blekes for å få det lysere. Du kan evt ligge et skyll over i den fargen du ønsker, men der er ikke alltid like enkelt å få akkurat den fargen du ønsker når du lysner det med bleking . (Flere grunner til dette som frisøren må ta hensyn til)
Har du naturlig hår kan du lysne det med farge. Hva med en ton i ton farge? – Tynne foliestriper vil lage masse liv i håret.

Jeg mente hva farge det BRUNE er :)- Fra forrige spørsmål & svar .
Det er Loreal sin 6/1 + 7/1 (ask)

Jeg har nok litt kortere hår en deg, litt lengre enn skuldra og en del oppklipt. Jeg prøvde meg på den tvinnefrisyren du har lagt ut video på. Jeg hadde ikke sjangs å få det til. Klarte å få enden til å holdes under tvinninga, trur jeg har for glatt hår kanskje? Bruker du saltvannspray i tørt hår? Kanskje det vil hjelpe?:)
Ja, prøv saltvann- det får håret til å henge mer sammen. Evt, noe krem om du ikke får med alle tustene. 😉

Jeg lurer også på hvor du kjøper shellacen? Og hvordan merke og nr/farge er den du har lagt ut bilde av? Den ser nyyydelig ut:)
Jeg kjøpte den gjennom en hudpleier(alt utstyr) . Shellack kan du få lagt hos de fleste hudpleierene nå og jeg bruker 2 farger- en lysrosa og en korall. (vet ikke nr- har slitt bort klistermerket)

Hei! Jeg sparer til langt hår. Hva vil du anbefale meg å gjøre får å få håret mitt til å se sunt og friskt ut? Mange får tørt og ødelagt hår når de sparer har jeg hørt!
Spise sunt, legge bort varme verktøy-alltid bruke varmebeskyttelse , gode produkter tilegnet ditt hår og hodebunn. + Maroccanoil eller kerastase sin elixir. Fantastisk!

Hei! jeg har ganske tørre og slitte tupper. Vet jeg snart må gå å stusse det litt, men det er litt tørt uansett… hvilke produkter anbefaller du for tørre tupper?
Oljene som er nevnt i spm ovenfor, evt en tuppekrem fra Fudge. Deler tuppene seg er det på tide med en klipp 😉

18 kommentarer
  1. Hei 🙂 Jeg digger bloggen ! Men jeg har 2 spørsmål 🙂
   1. Hvorfor har det ikke komt lørdagstipset video denne uken? det pleier å være så greit 🙂
   2. 9 juli så postet du makeuptrends 🙂 Jeg lurer på en ting ang. bilde nummer 2 😀 Hvordan lager man den frisyren som hun hadde på seg? Den var veldig fin og samtidig fikk du håret vekk fra ansiktet, og samlet 😀 Det er jo veldig greit no i varmen 😉 Kan du kansje vise det på en video (om helst ikke så lenge) eller ha det i lørdagstipset en gang?
   <3 lig hilsen Meg 😉

  2. Heei, elsker bloggen din!
   Jeg sliter med kviser, hvordan kan jeg klare å holde huden min helt ren?
   hadde blitt veldig glad hvis du svarte;)

  3. Hei. Vis eller når du bruker falske øyevipper. Hvor kjøper du dem? har desverre ikke ne mac butikk i nærheten og syns det er utrolig synd, mne kan du anbefale noe annet sminke mere? helst ikke nettet.
   Bloggen din er så genial og nyttig. Tror(vet) den hjelper mange unge her i norge. Stå på 🙂

  4. Hei! 🙂
   Jeg har et spørsmål:
   Jeg har farget håret mange ganger, men akkurat nå har jeg mørkebrunt hår. Men nå vil jeg farge håret blondt…altså sånn veldig lyst blondt. Jeg har tenkt til å gjøre det hos frisøren, men blir det bra da? å farge håret fra mørkebrunt til lyst blondt? eller er det veldig vanskelig å få akurat den fargen man vil ha?

  5. Hei!
   Jeg har to spørsmål og jeg håper du kan svare på de.
   1.Jeg har veldig lyst på lysere hår eller at jeg får litt striper i det, men jeg får ikke lov til å farge det eller noe sånt. Jeg har naturlige striper i håret, men jeg vil gjerne at de skal bli lysere, håret mitt bruker også å bli bleket i solen om sommeren men i år har jeg ikke sett at det har blitt noe spesielt lysere, så hva kan jeg gjøre for å få håret lysere, hvis det går?
   2.Hvis håret blir bleket av solen, sliter det på håret da?

  6. Noen som vet fargekoden for Strawberry Blonde?
   Spurte min frisør, men hun hadde ikke engang hørt om fargen.. Trenger svar.

  7. hei 🙂
   håret mitt er lysebrunt og jeg har lyst på litt mørkere hår. Men jeg kan ikke farge hele håret fordi jeg er litt allergisk mot hårfarge. derfor lurte jeg på om jeg heller kunne stripe håret litt mørkere? om det kanskje er bedre.. eller finnes det noen annen måte å få håret mørkere på? 🙂

  8. Hei! Bra blogg 🙂 Lurer på om noen tips for å få langt hår til å lukte velduftende lenge? Prøver å vaske håret annenhver dag da jeg har hørt at det ikke er bra å vaske det hver dag.. Men elsker nyvasket hår og lukten av det. Håper på noen tips!

  9. hei 🙂
   jeg hadde lyst hår og på vintrene har jeg stripet håret. etter hvert har håret blitt mørkere og jeg får veldig mørk ettervekst. Til vinteren vil det være fint om jeg tok i noen mørke striper slik at håret ble mer natulig og at etterveksten ikke blir så synlig?? Jeg er så lei at jeg må stripe det hele tiden, og hvor mye vil dette ca. koste ?? jeg har litt kortere enn ditt hår.

  10. Hei! 🙂
   Jeg er en 17 år gammel jente og jeg har rettet håret mitt 3-4 ganger i uken i 4 år nå. (Bruker varmebeskyttende fra Redken og olje fra Redken.) Jeg har utrolig lyst og ta antipermanent, men jeg hører det sliter veldig på håret, og siden jeg har litt slitt hår fra før er det ikke så lurt. Nå har jeg hørt om straight and shine, er det noe du ambefaler? og evnt, hvor kan jeg få det og hva går det ut på? 🙂

  11. Hei! Jeg har naturlig krøllete hår, men med en del frizz, har du noen tips til forholdsvis rimelige produkter jeg kan bruke i håret? Gjerne noe fra TIGI eller noe, har sett at de har mange krøll-produkter, men er usikker på om og hvilke som er bra? Hadde vært supert med svar.

  12. Kokosnøttolje eller andre oljer er alltid bra for å tilføre fuktighet til håret 🙂 Trenger ikke være så fancy og dyrt

  13. Hei, jeg lurte på hva du synes om avfarging. Har hørt at det sliter på håret, men at det kommer an på hvilket merke frisøren brukte da det ble farget, eller noe slikt? Lurte også på om du kunne anbefalt noe sminke til noe lunde grei pris; foundation, mascara, øyenskygge, solpudder, etc. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg