SPØRSMÅL OG SVAR


Her er noen spm fra kommentarfeltet

Finnes ghd i krølltang, kreppetang og bølgetang? Eller er det bare rettetang?
Jeg mener de bare har rettetang , det er i hvertfall kun det vi selger på salongen vår;)

Heei lurte på om du kunne lage en video der du fikset håret med de nye varmrullene du har kjøpt?:)
Det kan jeg 😉

Vet du om en foundation som ikke er så glinsete, og ser mere matt og naturlig ut? En du kan anbefale?
Glo minerals sine synes jeg er fantastisk! – flytende, pressed eller loose.

Hvor mange cm vokser håret i måneden? I Jan Thomas boka jeg har står det 3 cm, men stemmer egentlig det? Trodde det var 1 cm jeg :S
Det er nok veldig forskjellig fra person til person, men normalt sett vil jeg tro det er rundt 1 cm, hehe..
Mitt hår vokser i hvertfall ikke noe mer enn det 😉

Hei , i går stripet jeg håret blondt, og det er blitt litt tørt. Hvilken kur er den beste for slitt hår og kanskje ikke den dyreste?
Du trenger nok proteiner nå og jeg elsker redken sine kurer, kreastase og pureology. Loreal (salong) sine kurer er et rimeligere alternativ. Force vector er min favoritt.

Jeg skal i bryllup om knappe en uke, så hadde vært fint om du svarte på dette spørsmålet fort!

Jeg skal bruke bunad. Jeg bruker kun to søljer og mansjettknapper til den. Ellers er det ingen ting “glinsende”. Hvordan blir det å krølle håret mitt, sette det opp i en lav knute? Blir det for mye kontraster fra håret til bunaden?
Du kan fint krølle håret eller sette det opp! Elementer av fletter eller tvinning gjør det mer spennende;)

Genial blogg!:) Har et lite problem med håre mitt, har hatt dredlocks i 1 år nå og er passe lei – noen tips til forberedelser jeg kan gjøre på håret før jeg prøver å ta det fra hverandre? Noen erfaringer med om det over hode går ann å redde håret – eller skal det bare klippes rett av?:S
Hmm, har liten erfaring med dredlocks… Vet at noen har prøvd å løse dem oppigjen, men håret er ofte veldig ødelagt og knekker lett. Det beste er nok å finne en tøff , kortere frisyre 😉

Kan du svare på hvordan man beholder en svart hårfarge lengere og hvor man får kjøpy frisørdukker,
– Bruk frisørprodukter, hold deg unna solen, shampo, balsam, kur for farget hår, varmebeskyttelse, glansvask innimellom hos frisøren når fargen blir matt.
– aner ikke hvor privatpersoner får kjøpt dukker, desverre.

hei! kan du fortelle meg hva farge striper du hadde på det bilde av deg i headeren, på S’en 🙂 og om du brukte hette eller foliestriper. Har helt blondt hår, skal ha noen brune striper i snart for å få det te å se mer naturlig ut. Bildet av deg oppe der er et fint eksempel på hvordan jeg vi ha det!;)
Foliestriper med bleking, deretter en kald Loreal- P01 over. Ligger naturlig på en 8`er , så det blir ganske lyst.


24 kommentarer
  1. Spør kun av ren nysgjerrighet. Men hvor lang tid bruker du på hår, hud og sminke hver dag sånn cirka?

  2. Hei hei..
   Lurer på hva du synes om permanent hair straightening? Jeg føner og sletter håret mitt så å si hver dag å jeg merker at det blir slitt..Vurderer derfor hair straightening for å slippe alt strevet og all tida jeg bruker med føning og sletting. Lettere å la håret tørke av seg selv også da..Hva ligger prisen på her i norge for å få gjort dette? Håper på svar fra deg! 🙂

  3. Kan du laga ein video av korleis du lagar sånn spesiell fletta? 🙂 sånn som ser ut som du berre fletter med to. 🙂 eller legga ut på nytt/senda meg ein link, om du har lagt da før? 🙂

  4. Hei! jeg har ganske tørre og slitte tupper. Vet jeg snart må gå å stusse det litt, men det er litt tørt uansett… hvilke produkter anbefaller du for tørre tupper? (:

  5. heeei, nå som det er sommer blir det jo mye bading i saltvann og jeg får jo flass av det. Har da hørt at olivenolje er bra for flass, men er det bra for hodebunnen?
   utrolig braa blooog

  6. Hei 🙂 Jeg skal farge luggen blå snart, og da må jeg jo bleke det først.. Har du noen tips til hvordan jeg kan få best mulig resultat uten å måtte betale 400 kroner hos en frisør? Har du noen produkter som du anbefaler? Frisøren min sier også at håret mitt mest sannsynlig kommer til å bli gult første gangen og da tenkte jeg at jeg skulle prøve lilla sjampo, men hjelper det å bruke den før man bleker håret eller bare etterpå?
   Store klemmer fra Kristina 🙂

  7. Hei! Jeg sparer til langt hår. Hva vil du anbefale meg å gjøre får å få håret mitt til å se sunt og friskt ut? Mange får tørt og ødelagt hår når de sparer har jeg hørt! Og kan du lage en video med nye naturlige sommerfrisyrer , f.eks fletter, saltvannshår, og fine bølger? 😀
   Elsker bloggen din forresten!! <3

  8. Hei!
   Først og fremst må jeg bare si at jeg synes det er beundringsverdig at tar deg tid å gidder å skrive så mye på denne bloggen. Du er nok et stort forbilde til mange unge jenter… Selv er jeg 32 og er søkkimponert:) Det må ta mye tid alt du filmer, legger ut og i det hele tatt.. Stjerne i taket til deg:)
   Min mor er frisør og jeg har vist henne bloggen din, hun og hennes kollega var også meget imponerte av deg også.
   Jeg har nok litt kortere hår en deg, litt lengre enn skuldra og en del oppklipt. Jeg prøvde meg på den tvinnefrisyren du har lagt ut video på. Jeg hadde ikke sjangs å få det til. Klarte å få enden til å holdes under tvinninga, trur jeg har for glatt hår kanskje? Bruker du saltvannspray i tørt hår? Kanskje det vil hjelpe?:)
   Jeg lurer også på hvor du kjøper shellacen? Og hvordan merke og nr/farge er den du har lagt ut bilde av? Den ser nyyydelig ut:)
   Håper på svar:)

  9. Jeg skrev:
   [ hei! kan du fortelle meg hva farge striper du hadde på det bilde av deg i headeren, på S’en 🙂 og om du brukte hette eller foliestriper. Har helt blondt hår, skal ha noen brune striper i snart for å få det te å se mer naturlig ut. Bildet av deg oppe der er et fint eksempel på hvordan jeg vi ha det!;)
   Ditt svar: Foliestriper med bleking, deretter en kald Loreal- P01 over. Ligger naturlig på en 8`er , så det blir ganske lyst. ]
   Jeg mente hva farge det BRUNE er 🙂

  10. Jeg bare lurte på en ting , jeg har mørke brunt hår og jeg vurderer å stripe det i en fareg som gir mer liv men like vel ikke gjør at folk ser det skikkelig godt at jeg har stripet det , så hvilken farge burde jeg bruke ?

  11. HEI 😀
   lurte på om du hadde eit bra forslag til øyenskygge som ikkje har glitter i seg og som ikkje er så veldig dyr? og kor får eg eventuelt kjøpt det? hadde vert fint om du svarte 😀 digger bloggen 😀

  12. Har du noen tips til gode krøllesprayer som lukter godt/nøytralt?
   Altså ikke for krøllete hår, men til rett hår og spraye i tørt hår før krølling for bedre hold? Jeg bruker en fra Hempz som er utrolig god å krølle på, problemet er bare at jeg synes den lukter helt forferdelig vondt! Det er sånn at jeg får migrene, den lukter virkelig ikke godt=( Håper du har noen gode tips=) Og takk for en flott blogg=)

  13. Hei! Har problemer med småhår når jeg skal ha en stram hestehale. Har du noen fra tips? Pleier å bruke hårspray, men de stiger rett til vers etter en stund.

  14. Gleder meg til videoen om hvordan du bruker varmerullene! Tenkte å kjøpe de snart, så hadde vært fantastisk å se hvordan du gjør det.

  15. Hei:) Har du noen tips til hvordan man kan forhindre “Friends-Monica-hår” (dvs stort uregjerlig hår pga høy luftfuktighet)? Når jeg er i syden lever håret sitt eget liv, og blir vanskelig å style. Det nytter ikke med rettetang heller…

  16. Hei! 🙂
   Har du noen erfaringer med sjampoen fra Nisim som heter F.A.S.T?
   Jeg har så lyst på lengre hår, men vil ikke bruke extensions, så jeg lurte også på om det finnes noen vitaminer eller slikt man kan ta for at det skal vokse fortere?

  17. Hei ! dette er en super blogg !
   men jeg bare lurer på om hvordan den everydayhair fungerer ?? jeg har prøvd og det funker ikke ..:/ jeg har lengere og tykkere hår en deg men tvinnen bare faller ut når jeg skal sette hele greiene sammen ….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg